2777
2789
ميگن بيخيالش شو و بشين زندگيتو بكن ب خاطر اينده بچه هات  ولي پس خودم چي  من لياقت عشق ند ...

بهترین راهش اینه که بهتر تر بشین اینجوری جذب میکنید به خودتون ، دعوا و ... فقط اوضاع رو بدتر میکنه

اگه اخلاق یه خانم با شوهرش خوب و متواضع باشه و .... خیلی خوبه

اگه چیزی گفتم میتونی روش فکر کنی خوب بود عمل کنی ، خوب نبود هم عمل نکنی ، اگه به نظرت خوب نبود وقتت رو با توهین کردن تلف نکن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته خیانت هیچ توجیهی نداره        ولی قضاوتم خوب نیست       گاهی یکی اووووونقد از زندگی میبره ولی نمیتونه بچه هاشو بی مادر بزاره  میره دنبال همدل        گاهی یکی خودشو زده ب روشن فکری        ولی درکل خیانت با خیانت متفاوته  ولی اخرش خیانته دا        کاش ادما جوری کنار هم قرار بگیرن ک خیانت براشون معنی نشه       این لنگه ب لنگه بودنها  دلیل اصلی خیانت شده  

مگه ما خودمون تز طرفشون جنسي و روحي تامينيم؟

اگه بخواید زندگی رو درست کنید که راهش اونه.

اگه بخواید بهانه بیارید راهش همینه که شما فرمودین

اگه چیزی گفتم میتونی روش فکر کنی خوب بود عمل کنی ، خوب نبود هم عمل نکنی ، اگه به نظرت خوب نبود وقتت رو با توهین کردن تلف نکن .
درسته خیانت هیچ توجیهی نداره        ولی قضاوتم خوب نیست       گاه ...

نخیرررر   توجیه نکنیم ، خیانت خیانته حالا علتش حماقت باشه یا هر چیز 

من احساس نميكنم چيزي براش كم گذاشتم

خب الان باید احساس کنید و برید به سمت این که از لحاظ اخلاقی و صحبت کردن   مهربان بودن و .... بهتر بشین

كسايي ك خيانت ديدين  ارزش بخشش داره  ميشه باهاش موند؟

بله خانم ، همه ی انسان ها ممکنه از روی نادانی اشتباهی مرتکب بشن ، اگه کسی بیاد و به فکر زندگیش باشه چه اشکالی داره 

جسارت نباشه عزیز    توجیه نکردم    توضیح دادم        همین

اگه بخوایم همه چیز رو اینجوری توضیح بدیم دیگه اصلا گناه و کار اشتباهی نمیمونه که 

دروغ میشه یه جور دیگه گفتن و رودروایسی 

غیبت میشه درد و دل 

خیانت و زنا هم میشه اون