یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یبار یه دکتر صحبت میکرد میگفت در مورد صافی کف پا ما زانوهاشو نگاه میکنیم ویه شرایط خاصی که الان یادم نیست گفت باید عمل بشه در غیر اینصورت کفی طبی یسری حرکات اصلاحی باید انجام بده
داخل کفشتون و بند کفش رو کاملا محکم ببندید و داخل خونه هم صندل طبی پا کنید یه سری تمری ...
دوسالگی براش کفش گرفتیم مدتی پوشید ولی کفش اذیتش میکرد کفش طبی دکتر براش تجویز کرد الان بنظرت ۵ سالشه بهش کفی میدن ۲ جا بردم دکتر گفتن بزار ۵ سال شد بیارش ولی من از موقعی ک بدنیا امد میدونتسم پاش مشکل داره معلوم بود پاشنه پاش یجوری بود ....
تا قبل از ۸ سالگی درمان میشه. کلینیک_ دکتر فوت _ تو ملاصدرا خوبه. اونجارو یه دکتر معرفی کرد بهمون رفتیم راضی بودیم.الان دخترم استفاده میکنه کفششو تا ببینیم چی میشه.