2777
2789

بیایید تاپیک قبلم

هم مرور خاطراته،هم دور هم ی کم بخندیم

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
عزیزم سلام..... امیدوارم همیشه دلت شاد باشه و لبای قشنگت خندون باشه. میتونم بپرسم چند سالته؟

سلام عزیزم،همچنین شما دوست عزیز

سنم کم نیست .

چطور

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم،همچنین شما دوست عزیز سنم کم نیست . چطور

اگر مسخرم نکنی نمیدونم چرا دفعه چندمه تاپیک‌های شما رو میخونم،دیگه امشب خودبه‌خود رفتم تو فکرت،احساس کردم باید خیلی مهربون باشی و قلبت انقدر رئوف باشه که وقتی همه توی تاپیک‌ها به هم میپرن و توهین میکنن ولی یکی داره وقت میذاره تا بلکه بتونه لحظه‌ای یه لبخند کوچیک بذاره رو لب کسی...الان که ناراحتی و گرفتاری و سختی و فشار اقتصادی همه رو عصبی و ناراحت کرده.

مطمئن بودم سنت کم نیست.

دفعه چندمه که نمیدونم چرا میرم تو فکرت.

من خودم بیشتر خواننده‌م و تاپیک کم میزنم.ولی نمیدونم چرا مغزم زوم کرد رو شما...‌

سلام عزیزم،همچنین شما دوست عزیز سنم کم نیست . چطور

من خودم 33-34 سالمه.

دوست داشتم آدمی که فکر دل بقیه هم هست بدونم بچه کجاس یا چند سالشه یا مادر شده؟ همینطوری کنجکاو شدم.

ببخش که سوال خصوصی پرسیدم ازت.

امیدوارم همیشه خودت و خونوادت سلامت و تندرست باشید و توی خونتون همیشه صدای خنده‌های از تَـهِ دل و شادی باشه خانوم...گرمای عشق و آرامش زیاد توی خونه‌تون همیشه جریان داشته باشه....🌹🌹

اگر مسخرم نکنی نمیدونم چرا دفعه چندمه تاپیک‌های شما رو میخونم،دیگه امشب خودبه‌خود رفتم تو فکرت،احساس ...

این لطف شمارا به من میرسونه

آخه دنیااونقدر ارزش نداره که آدم بخواد،یک دلی راازخودش برنجونه،

ما اسممون رومونه ادم،که کلمه ی درستش اه دم هستش 

بله ما به اه ودمی بندیم ،الان هستیم یک ثانیه دیگه معلوم نیست

پس این قشنگه که وقتی نبودیم،فقط دیگران ازما یک لبخند ومهربونی تو ذهنشون نقاشی کنن

من 39سالمه

دلم درد زیاد داره ولی هیچکسو،محکوم ب این نمی‌دونم که پای روضه ی مصیبت من ناله کنه 

ودلم میخواد همممممممش دل دیگرانوبتونم،شاد کنم

من خودم 33-34 سالمه. دوست داشتم آدمی که فکر دل بقیه هم هست بدونم بچه کجاس یا چند سالشه یا مادر شده؟ ...

قربون مهربونیت 

کنار شمای دوست ،شادی باشه

من بچه اصفهانم

زرتشتی ام

مادر 4بچه که خدا نخواست یکیش بمونه وتوسن 18سالگیش بود که بار سفر بست

39سالمه

اختیار داری،من خوشحال شدم با هم‌صحبتی باهات

امیدوارم پایدار باشی

این لطف شمارا به من میرسونه آخه دنیااونقدر ارزش نداره که آدم بخواد،یک دلی راازخودش برنجونه، ما اسم ...

خدا دلتو شاد کنه.

من خودمم هیچوقت نمیتونم مشکلات زندگیمو اینجا یا دنیای واقعی بیان کنم.

امیدوارم همه به آرامشی که حقشونه برسن.

قربون مهربونیت  کنار شمای دوست ،شادی باشه من بچه اصفهانم زرتشتی ام مادر 4بچه که خدا نخواست ...

روحش در آرامش و غرق رحمت خدا باشه....

خدا حفظتون کنه واسه بچه‌هاتون.کنارتون به خوشبختی و موفقیت واقعی برسن.

خدا دلتو شاد کنه. من خودمم هیچوقت نمیتونم مشکلات زندگیمو اینجا یا دنیای واقعی بیان کنم. امیدوارم ه ...

آمین

بهترین وعقلانی ترین کار همینه

درد دل تو دنیای مجازی به نظرم ،اوج حماقته

روحش در آرامش و غرق رحمت خدا باشه.... خدا حفظتون کنه واسه بچه‌هاتون.کنارتون به خوشبختی و موفقیت واق ...

سپاس عزیزم

دعام براینه که عزیزای زندگیت بهترین باشن همیشه دلشون شاد ولبش خندون باشه زیر سایه پدر مادر