2777
2789
عنوان

دندون خراب کودک ۳ ساله

547 بازدید | 17 پست

سلام شبخیر.بچم ۳ سالشه ۴ تا دندون ۴ اسیابش خراب شده و همکاری نمیکنه درست کنیم از بیهوشی هم میترسم و هزینش واقعا بالاس.بنظرتون چی کنم؟صبر کنم بزرگ شه بیفته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو انداختیم یکیش به اعصاب رسیده بعضی وقتا میگه درد دارم

دردش بیشتر میشه اگه به عصب رسیده باشه

ولی مشکلی نداره بیهوشی اصلا نترسین 

هزینه شم دیگه مجبوریه 

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی در موردش میزنم به قصد کمک و ایده دادنه
دردش بیشتر میشه اگه به عصب رسیده باشه ولی مشکلی نداره بیهوشی اصلا نترسین  هزینه شم دیگه مجبور ...

اره دلم کبابه براش خودم دندون درد کشیدم میدونم خیلی عذاب اوره.۴ تاش ۱۸ تومن میشه

اگه برای هزینه اش مشکل دارین ببرین یه دانشکده دندان... کارشون رو با دقت انجام میدن

اونجا بردیم سه ساعت نشستیم دکتر نیومد گفتم اینا ک سر وقت نمیان حتما بیمار براشون مهم نیس

اره دلم کبابه براش خودم دندون درد کشیدم میدونم خیلی عذاب اوره.۴ تاش ۱۸ تومن میشه

دانشگاه ام میتونین برین ولی دانشجو ها میکنن یکم ریسکه😅

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی در موردش میزنم به قصد کمک و ایده دادنه
اسیابش کی افتاد؟

دقیقا یادم نیست کی افتاد اما مواظب باشید شش سالگی چهار تا آسیاب جدید در میاره اونا اصلیه شیری نیست. من اونموقع از دندانپزشک پرسیدم گفت اگه درد نداره نمیخاد درست کنی خودش میوفته 

دقیقا یادم نیست کی افتاد اما مواظب باشید شش سالگی چهار تا آسیاب جدید در میاره اونا اصلیه شیری نیست. ...

نه بمیرم برا بچم یکیش درد داره بخاطر یدونه هم بیهوشی خوب نیس اخه میگن زیر ۴ سال ضرر داره