سلام دوستان. من دیگه عادت کردن هر روز یه اتفاق برا خانوادم میفته یکی از مواردشو بگم شاید خدایی نکرده بدرد بخوره چون خودم وقتی درگیر این بیماری شدم هیچکی در این مورد چیزی نمیدونست. البته خودم منظورم خانوادم. بچه برادر من. 6 ماهش بود یک سال پیش یهویی. بی قراری میکردو گریه بردن دکتر گفتن چیزی نیست شاید دلش درد میکنه اوردن خونه شب بچه هی بیقراری میکرد دیدیم. دور گردنش قرمز شده دست میزدیم جیغ میکشید گفتیم شاید عرق سوز شده بردیم دکتر تا دکتر رفتیم هر جای بدنش انگشت میزدیم تاول میزد. دکتر ماهری بیمارستان بود تا دید گفت فور اس ازمایش گرفتن فور اس بود گفت فقط به موقع رسوندی وارد خون نشده درمانش انتی بیوتیک چند روز براش زدن خوب شد ولی این سه روز کل خانوادمون از هم پاشید
دکتر گفت این باکتری روی پوسته مفید ولی به محض اینکه وارد بدن میشه اینجوری میشی دیدی میگن جوش اگه عفونیه دست نزنید چون اگه بترکه ممکنه این باکتری وارد خون بشه از طریق اون جوش. و گفت ممکنه. عروسک بچه الوده باشه دهنش کرده چون ما اونموقع همش به خاطر بابام بیمارستان بودیم گفت ممکنه از بیمارستان برده باشید خونه. خلاصه بخیر گذشت ولی هواستون باشه