2777
2789

دوستان هشت هفتمه .بارداری پوچه .از صبح بستری شدم .لخته هاب زیاد و بزرگ اندازه جگر دفع کردم ولی میگن ایینا نیست ..باید یه چیز سفید دفع کنی .دوز داروم تموم شده .گفتن تا فردا صبر میکنیم .دعا کنید عزیزانم خلاص شم .دیک نمیکشم .برام دعا کنید توشهر غریب بستری ام .کسی وندارم دام برا بچم تنگ شده ‌

خداوندا تورا کم داشتن سخت است.  ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم إنشاءالله فردا صبح به سلامتی مرخص میشی میری خونه 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ممنونم عزبزانم .برام دعا نید تخت کناریم بعد از دوز سوم بچش افتاد تازه صلا خون ریزی و اینام نداشت .نمیدونم چرا مال من نمیفته ‌

میموندی خونه چیزای گرم میخوردی دفع بشه اره ی چربی سفیده

بیس روز خون ریزی داشتم .نمیفتتد .البته زیادم چیزای گرم نخوردم در حد زعفرون اینا .