سلام شوهر من پارسال برج یک از بالای ساختمون افتاد از جای قوزک پاش سه جا شکست پلاتین گذاشتن تقریبا ۲۰ روز بیمارستان موند سه ماه هم پاش تو کچ بود الان بدون شکایت رفتیم دنبال دیه پاش موافقت هم شده آخه باید دوباره عمل کنه پلاتین ها رو در بیارن پول نداریم الان به نظرتون چقدر میدن ؟ بعد یه سوال دیگه دیه به روز حساب میشه یا نه همون موقع افتاده ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه چقدر میشه رو نمیدونم برادر من تصادف کرد طرف یه پاس و دستش شکست و صورتش هم بالای ابروش بخیه خو ...
یک سال پیش که افتاد پاش از سه جا شکست سه ماه تو خونه با گچ پا موندگار شد بعدم گچ باز کرد دیگه نمیتونست خوب کار کنه الانم که یه سال گذشته کار سنگین کنه از دردش شبا بیخواب میشه
اها ممنون فقط خواستم بدونم حدودا چقدر میدن میرسه پول جراحی و سه ماه خونه نشی رو بده یا نه آخه الان خ ...
نکیدونم چقدر میدن پزشک باید درصدی بگه چقدر آسیب دیده میزانن شکستگی چقدر بوده .این میشه میزان دیه .حساب خونه نشینی و از کار افتادگی جداست ب دیه ربط نداره