2777
2789

ممکنه،

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اشنای من نمیدونم امینو بود یا سلفری

ولی بهش گفتن سالمه

خلاصه ۷ ماهگی زایمان کرد بچه مرده دنیا اومد

و سندوم داون بود

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم تجربه ندارم ولی یکی از فامیلمون همینطوری شد ولی اون سلفری داد سالم بود الان 3سالشه و سالمه

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
خدا براشون نگه داره از من خیلی زیاده ۶هس فقط باید خدا معجزه واسم مگه بکنه

عزیزم چند هفته ای؟ آمینو دادی؟ 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

بله خیلی از افراد. دلیلش این نیست که ازمایش غربالگری غلط بوده بلکه اصولا غربالگری روشی غیر تهاجمی هست که شانس و احتمال رو نشون میده حتی سن مادر عدد ریسک رو میبره بالا چون نرم افزار علاوه بر جواب NT  و تستهای خونی به یکسری فاکتورهای دیگه منجمله سن و... هم توجه میکنه. آمنیوسنتز روش تهاجمی هست که به صورت قطعی جواب رو اعلام میکنه به همین دلیل اول غربالگری انجام میشه تا ریسک آسیب به جنین کمتر بشه. 

خدا براشون نگه داره از من خیلی زیاده ۶هس فقط باید خدا معجزه واسم مگه بکنه

بزرگترین معجزه خداوند عقل ودرایت هست عزیز ازش استفاده کن قبل دنیا اومدن بچه مطمئن شو سالمه یا نه

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
نه هنوز آمینو ندادم وقت گرفتم گفتن ۱۵هفته ای بیا الان۱۳هفته هستم

ایشالله گلم سالمه نگران نباش تا جواب بیاد استرس و نگرانی رو از خودت دور کن