2777
2789
عنوان

پسری که یهویی بیخیال میشه

460 بازدید | 45 پست

بچه ها یه پسری هس تو زندگیم که خیلی ابراز علاقه میکرد و خیلی حساس بود رو روابطم با بقیه طوری ک انگار دوسم داره اما یهویی بیخیال شد و گفت ما ب هم نمی‌خوریم منم وابسته شدم بهش خیلی...باز برمیگرده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غیرتی فیک بود.میدونم سخته ولی بهش فکر نکن به موقعش یه ادم درست میاد تو زندگیت

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
غیرتی فیک بود.میدونم سخته ولی بهش فکر نکن به موقعش یه ادم درست میاد تو زندگیت

اخه میدونی واقعا انقد بنظرم حسش واقعی بود که منم تصمیم گرفتم بقیه رو بذارم کنار و دوستش داشته باشم بعد یهو نمی‌دونم چی شد 

اگه نری سراغش و هی پیله اش نکنی احتمالش خیلی‌ زیاده برگرده. اما اگه بفهمه وابستشی و بدون اون نمیتونی ...

اولش خیلی پیله کردم ولی بعد گذاشتم و برای همیشه رفتم

اگه نری سراغش و هی پیله اش نکنی احتمالش خیلی‌ زیاده برگرده. اما اگه بفهمه وابستشی و بدون اون نمیتونی ...

واای من یکیو دوس داشتم یه روز صبح که از خواب بیدار شدم رفتم یه ویس طولانی براش دادم با اینکه مطمن بودم اثر نمیکنه اما یهو برگشت اما آبروم رفت تو اون ویسم 🤭😂😂😂

اخه میدونی واقعا انقد بنظرم حسش واقعی بود که منم تصمیم گرفتم بقیه رو بذارم کنار و دوستش داشته باشم ب ...

قسمت هرچی باشه همون میشه عزیزم بهتره خودتو درگیرش نکنی و سنگین باش 

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
آره خیلی دلم میخواد نفرینش کنم بروقتایی واقعا 

پس ولش کن

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒