2777
2789

خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم بابت این حس. انشالله هم صد بیست سال سلامت باشن ولی حوصلشونو ندارم دلم نمیخواد ببینمشون همش تو اتاق در بسته ام. یه موقعیت سختی داشتم چند ماه پیش هیچکدومشون حمایتم نکردن ولی سرکوفت شنیدم کلی بابت چیزایی که دست خودم نبود . فقط مامانم یکم  برام دلسوزی کرد. بعد اون احساس میکنم الکی میگفتن دوست داریم.  همین الانشم بابام داره اجبارم می‌کنه مدرسه ای که دوست ندارم و توش اذیت میشم درس بخونم. سر همین عصابم خیلی خورده از همشون دوری میکنم😢😢😢بی احترامی نکردم به خدا ولی نمیدونم چه مرگمه خیلی خشم دارم به همه چیز ‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلاس چندی ؟ درونگرایی تو؟

می‌خوام برم یازدهم. نه اصلا درونگرا نبودم ولی چند وقته خیلی تنها شدم دیگه مثل قبل نیستم. تابستون پارسالم کلی با تابستون امسالم فرق داشت..

عزیزم توی سن شما این احساسات طبیعیه

هرچقدر که بزرگ تر و بالغ تر  بشی دیدت نسبت به زندگی و اطرافیان پخته تر میشه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

منم وقتی اذیتم کنن دلم میخواد دوری کنم ازشون 

خودتو بخاطر این حس اذیت نکن 

به نظرموقتی بهت بدی کنن و بازم مث قبل دوسشون داشته باشی عجیبه

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
می‌خوام برم یازدهم. نه اصلا درونگرا نبودم ولی چند وقته خیلی تنها شدم دیگه مثل قبل نیستم. تابستون پار ...

عزیزم سخت نگیر یکم سعی کن بجایی اینکه بخوای درکت کنن درکشون بکن

منم همینطور بودم تا اینکه طغیان کردم ،چون حال خودم مهم تر از اونا بود

از بابام میترسم خیلی دیکتاتوره. همیشه تو خلوت خودم مثلاً دارم حرفامو میزنم و حرف دلمو میگم ولی تو واقعیت وقتی میبینمش و هرچی میگه فقط سکوت میکنم. دلم میخواد داد بزنم

از بابام میترسم خیلی دیکتاتوره. همیشه تو خلوت خودم مثلاً دارم حرفامو میزنم و حرف دلمو میگم ولی تو وا ...

چقد مث منی منم تو خلوت چقد حرف میزنم و جوابشونو میدم ولی تو روشون ساکت و با احترام