2777
2789
عنوان

بچم سرما خورده دوماهشه

71 بازدید | 5 پست

صبح  خلط تو گلوش بود   عطسه هم کرد  از دماغش عفونت اومد  بردمش دکتر عمومی گفت احتمالا مال رفلاکسشه  که شدید جمع شده تو گلوش الان دماغش کیپ سرفه هم میکنه هیچیم بهم نداد یه قطره برا دماغش داد   چکار کنم حالا

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تب داره؟

نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
ببر متخصص من بچه ام  چهار ماهشه دیروز دکتر بودم گفت سرما خورده سنشون هم کمه خطرناکه

همین علائمو داشت  خدا بگم چگارم گنه جلو باد کولر بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سرفه دماغشم کیپ بود چون بچه ام شیر خشکیه نمیتونست خوب شیشه رو بگیره انگار خفه میشد بعد عطسه اولش یه دکتر دیگه بردم گفت رفلاکسه دیروز شکم درد و اسهال شد بردم این یکی گفت سرما خوردگی بوده زیاد شده  دارو داد