دوستم می خواد واسه دخترش مراسم بگیر حالا به من میگه جا ندارم خونه بده من مراسم بگیرم.ما یه خونه داریم دست مستاجره.و همونجا یه اتاق بزرگ ۳۶ متریم هست دسته خودمونه .انبارش کردم جهاز دخترم رو گذاشتم حالا دوستم میگه جهاز روببرم بذارم یکی از اتاق های مستاجرم .بیاد اونجا رو فرش کنه واسه حنا بندون تو اتاق هم سرویس و آشپزخونهم نیست
همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کجخلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر میکنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه میداشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را میآلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
حالا من اصلا با مستاجرم سلام وعلیک ندارم که بخوام بهش رو بندازم .به شوهرم که اصلا .چند بار گفته منم گفتم نه دوباره رو انداخته .آخه چرا بعضی ها آدم می میزارن تو رو در وایسی
همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره