2777
2789

دوستم می خواد واسه دخترش مراسم بگیر حالا به من میگه جا ندارم خونه بده من مراسم بگیرم.ما یه خونه داریم دست مستاجره.و همونجا یه اتاق بزرگ ۳۶ متریم هست دسته خودمونه .انبارش کردم جهاز دخترم رو گذاشتم حالا دوستم میگه جهاز روببرم بذارم یکی از اتاق های مستاجرم .بیاد اونجا رو فرش کنه واسه حنا بندون تو اتاق هم سرویس و آشپزخونهم نیست 

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش بگو اگ خودش میاد کمک جهازو جابه جا کنید 

اوکیه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

حالا من اصلا با مستاجرم سلام وعلیک ندارم که بخوام بهش رو بندازم .به شوهرم که اصلا .چند بار گفته منم گفتم نه دوباره رو انداخته .آخه چرا بعضی ها آدم می میزارن  تو رو در وایسی

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
خب بهش بگو اگ خودش میاد کمک جهازو جابه جا کنید  اوکیه

اخه اون مهمون یه سرویس بهداشتی نمی خواد .یه شیر آبخوری نمی خواد

وقتی خونه رو دادید اجاره یعنی تا زمان اتمام قرارداد صاحب خونه اون مستاجر بخت برگشته اس 

شما و دوستتون نمیتونید برای خونه اون تصمیم بگیرید 

به دوست بی فکرتون هم بفرمایید اجازه اش با مستاجر هست منم پرسیدم به شدت مخالفت کردن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

حالا من اصلا با مستاجرم سلام وعلیک ندارم که بخوام بهش رو بندازم .به شوهرم که اصلا .چند بار گفته منم ...

ادمی ک تا این حد پروعه ب درک ک ناراحت میشه،،مگه میشه بری رو سر مردم مراسم بگیری،،چطور روش شده اینو مطرح کنه اصلا