2777
2789

لطفا اگر کاشت ناخن انجام نمی دید و قیمتش دستتون نیست صرفا از روی حدس و گمان نظر شخصیتون رو نگید با احترام ❤

ناخن دست رو کاشتم 

و پاهام رو ژلیش کردم 

۶۰۰ تومن شده 

به نظرتون زیاد گرفته ازم یا قیمتش همینه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب متریال ک استفاده میکنه داره شاید طرف چندساله داره کار میکنه و کارش خوبه و بستگی ب طرحت هم دا ...

کارش که خوبه و تعریفشو از دوستم شنیده بودم که رفتم پیشش 

ولی ناخنم طراحی نداشت فقط لاک 

کارش که خوبه و تعریفشو از دوستم شنیده بودم که رفتم پیشش  ولی ناخنم طراحی نداشت فقط لاک

خب کاشت تنها ۳۰۰ تا ۳۵۰ ژلیش ساده هم ۱۸۰ ژلیش پا هم ۱۶۰ این قیمت من جاهایی ک کارشون خوبه دیدم 

ب قشنگیش فک کن

من یجا تو تهرانپارس میرم کارش خوبه قیمتشم خوبه ترمیم دیتم با لاک ساده رو۲۰۰ میگیره ترمیم پامم صدو خورده ای

این ماه طراحی زدم با لاک پام شد ۳۳۰

ولی ماهای قبل پاسداران میرفتم یه لاک ساده دستو پامو ۴۸۰. گرفت

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️