2777
2789
عنوان

بغلم کرد ینی دوسم دارع؟؟

932 بازدید | 21 پست

خیلی بی احساسه ن میگ دوست دارم ن چیزی ولی امروز گفت بیا بشین پیشم رفتم نشستم پیشش بغلم کرد 

اینم بگم خیلی بیش ع اندازه عصبانیه کلا دعوا میکنه با همه دیشبم با مامان باباش دعواش شده بود و نمیدونم دوسم دارع یا ن🚶‍♀️🚶‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه كلم فقط اومده هرمون هاشو با تو تسكين بده

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
۱۶و ۱۸ ی ماه ولی ع قبل همو میشناختیم

وای خدای من نکن این کارا رو با خودت 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
نه كلم فقط اومده هرمون هاشو با تو تسكين بده

دقیقا 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"