2777
2789
عنوان

به نیت ازدواج چی بخرم بچه ها؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ک ا ن ..‌‌م😑  نیت بسیار فوری و تضمینی

وای خواستم بنویسم 😂😂😂

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

بجه ها براي جي ميخريد يعني امروز روز خاصيه كه ميخريد وقايم ميكنيد

؟؟؟

من بخوام مصاحبه قبول بشم جي بخرم؟؟؟

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
بهترین کامنت🤣

والا خو. باید منظور رو دقیق رسوند . قاطی پاتی نشه‌ الان چادر رنگی بگیری ‌‌شاید مثلا برداشت این باشه میخوا باهاش بری دم در😐نمیشه باید منظور رو دقیق رسوند 

والا خو. باید منظور رو دقیق رسوند . قاطی پاتی نشه‌ الان چادر رنگی بگیری ‌‌شاید مثلا برداشت این باشه ...

میخرم ولی اگه گیر بیوفتم پیدا کنن میدونی که چه منظوریو میرسونه؟🤣

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂