2777
2789

از هر لحاظ

حتی ویژگی های ظاهری رو هم بگین

مرد یا زن بودنش

سنش 

اخلاق و رفتار 

حتی حای مطب یا .........

همه چی

کلا طبق تحربیاتتون بیشتر چجور پزشکی رو ترجیح میدین؟

(تو تمام حیطه ها نه فقط پزشک عمومی تخصص ها رو هم شامل میشه)

تینا tt

نپره وسط حرف بیمار

عجله نکنه صبور باشه تا بیمار همه علائمش رو بگه

بعد سوال بپرسه..پرونده تشکیل بده تا یادش بمونه بیمار دفعه قبل مشکلش چی بود

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی خاکی تر باشه

وقت برای مریض زیاد بذاره

شرایط بیماری رو درحد فهم مریض بهش توضیح بده

قشنگ وقت بذاره درمان و کارهایی که باید بکنه رو توضیح بده

متاسفانه الان خیلی از دکترا سرشونو اصلا بلند نمیکنن ببینن مریض چی میگه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

دکترایی ک خاکی و مهربونن به سوالات آدم جواب میدن هول هولکی نسخه نمینویسن سریع برن سراغ بعدی. به اندازه کافی وقت میزارن. منشی شونم از دماغ فیل نیفتاده باشه. وقتارو هم خیلی تقریبی ندن که یه ساعت توراهرو منتظر بشینی

در مورد جنسیت مردم مثل هر صنف دیگری آقایون رو بیشتر قبول دارن 

بارها پیش اومده تو بیمارستان به من که دکترم میگن خانم پرستار به پرستار آقامون میگن آقای دکتر ! انگار اینجوری جا افتاده براشون 

به پزشک کم سن خیلی اعتماد نمیکنن میگن تازه درسش تموم شده حتما چیزی بلد نیست 

توقع دارن همه چیزدان باشی و توقع شنیدن نمیدونم رو ندارن

ترجیح میدن یه نسخه پر و پیمون براشون بنویسی و اگر فقط یه قلم دار‌و بنویسی میگن لابد دکتر خوبی نیست !

تقویتی و مسکن هم بنویسی خوششون میاد 

وقتی مریض داخل اتاقه جواب موبایلش نده. وای من پیش ی روانشناس میرفتم وسط حرف من صدبار گوشیش زنگ میخورد اسنم جواب میداد.حرفای من اصلا به یه ورش نبود. اینکار نهایت بیشعوری و نفهمی ی دکتر میرسونه

من دو تا چیز خیلی برام مهمه، یکی اینکه دکتر باسوادی باشه و اطلاعاتش بروز باشه، دوم اینکه برای مریض وقت بذاره. بعضی دکترها یه طوری هستن وقتی میری پیششون، انگار همش منتظرن زودتر از اتاقشون بری بیرون که برن سراغ مریض بعدی. اگه ظاهرش و مطبش هم شیک و مرتب باشه که چه بهتر.