2777
2789
عنوان

پانکچر و تخمک کِشی

718 بازدید | 6 پست

دوستان واسم دعا کنید.‌دکترم گفته زیاد اوضاع تخمدانام خوب نیست و زیاد فولیکول ندارم واسه پانکچر. تا الان کلا فقط سه تا فولیکول توی سونوگرافی نشون داده شده. خدا کنه حداقل تخمک داشته باشن و به جنینای خوب و سالم و قویی تبدیل بشن.‌فردا روز پانکچرم هستش. تو رو خدا واسم دعا کنید

عزیزم انشالله خیره و همش جنین میشه،ببین به دارویی که مصرف کردین هم ربط داره ها ،یه خانمی بود یه ماه هیچی تخمک نداشت،چند ماه بعد ۱۲ تا تخمک ازش گرفتن

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
عزیزم انشالله خیره و همش جنین میشه،ببین به دارویی که مصرف کردین هم ربط داره ها ،یه خانمی بود یه ماه ...

ممنون ان شاءالله.  بهم فقط آمپول داد. قرص تقویتی جز سلن‌پالاس و اینوفولیک چیز دیکه ای نداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ان شاءالله.  بهم فقط آمپول داد. قرص تقویتی جز سلن‌پالاس و اینوفولیک چیز دیکه ای نداد

منظورم به آمپولای تخمک کشیه،بعضیاشونتو حین انتقال خوب سرد نمیمونن کیفیتشون از دست میره،انشالله همین سری جواب میگیری همینا جنینای خوب میشن

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
مممنون فقط دوتا جنین تشکیل شد.‌😔

بازم خیلی خوبه عزیزم به سلامتی انتقال میدی و دو تاشم میگیرن،امیدت به خدا باشه