2777
2789

من ماه پیش هشتم پریود شدم هر ماه دوروز زودتر میشم ینی ۲۸ روزه ولی هنوز خبری نیس:)۵ ماهه که اقدام کردم

خدایا خودت یه نی نی  سالم وخوشگل بهم بدع فقط تو میتونی کمکم کنی:'(

بچه ها میشه برام دعا کنید؟خیلی دوس دارم ایبار با خبر بابا شدن شوهرمو خوشحال کنم🥲

میشه

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم چرا نشه 

من دو سال و نیم حامله نمی‌شدم 

فکر میکردم هیچ وقت باردار نمیشم 

ولی الان پسرم کنارمه و ۲۲روزشه😍🤤

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

بی بی بذار، من سه روز بعد موعدم بی بیم خط پر رنگ انداخت با اینکه تو ازمایشم بتام 580بود، ولی مهلوم شد 

دکترم دوباره نوشت، فرداش به هزارو خوردی رسید مطمئن شدیم

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

آره عزیزم چرا نشه  من دو سال و نیم حامله نمی‌شدم  فکر میکردم هیچ وقت باردار نمیشم  ...

عزیزمممم

خدا حفظش کنه برات ان شالله همیشه دلتون شاد باشه برا منم دعا کن🥺❤️

فداتبشم🥺از جام تکون نمیخورم ک مبادا پریود شم بزا اگ بچه ای هست بچم بمونه😭

عزیزمممم ان شاالله زودی نی نی تو بغل بگیری

ولی حتما میشه خدا خیلی مهربونه

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

دیشب زدم منفی بود میگم شاید خیلی زود زدم بخاطر همون

من علائم پریودی داشتم، قشنگ درد پریودی ولی پریود نمی شدم، این علائمو داری؟

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲