2777
2789

بچه ها خیلی استرس دارم دوتا بچه دارم

هربار دعوا میکنیم تا پدر شوهرم منو زد هزار داستان شوهرم اصلا اخلاق نداره بالاخونه مادرشوهرم زندگی میکردم روانیم کردن

ولی هنوز دوسش دارم راه دیگه ای نمونده بود

جمعه دعوامون شد همش میره بیرون گوشیش خاموش منم اعصابم خراب شد گفتم گوشی خاموش میکنی فلان دعوامون شد گردنمو گرفت گردنبندمو پاره کرد گرفت ازم گوشیمو گرفت منو بالگد از خونه انداخت بیرون با دوبچه اومدم خونه مادرم

منم شنبه رفتم مهرمو گذاشتم اجرا نفقه بچه ها وماشین وحسابش تووقیف سیستمی شده فقط مونده برگه بگیرم برم ماشینوبگیرم 

خیلی استرس دارم نمیدونم کار خوبی کردم یابد ولی همه زندگیم ب پاش رفت دیروز تولدم بود

بهم میگفت کاری میکنم تولدت ب یاد موندنی شه وشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتی ماشینو بگیری گوشیتم بگیریا  

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

میگی روانیت دور ازجون کردن،گوشی رو روت خاموش میکنه😑😑پدرش زدتت ،از خونه انداختت بیرون بعد میگی دوسش دارم 😑حق وحقوقت بگیر ،جدا شو این زندگی دیگه زندگی نمیشه ،مردی که گوشی رو زنش خاموش کنه،با لگد بندازه بیرون جلو بچه ها ،چی بگیم خواهر ،خوبش کردی  برای خودت وشخصیت خودت ارزش قائل شو ،حق وحقوقت بگیر که اگه طلاق گرفتی ی پشتوانه داشته باشی ،اگرم خواستی برگردی تعهد محضری بگیر که رفتارش درست کنه،دست به زنش رو ترک کنه و....

این اتفاق مال قبلا بود ک هیچ کار نکردم اما طلاهاموپاره کرد گوشیتو لگدو اینا مال روز جمعه بود انگار ...

عذاب وجدان داری ک کتک خوردی وانداختنت بیرون ولی شما مهرتو گذاشتی اجرا نه میشنستی بزنن تو سرت تو هم بگو دستتون درد نکنه کار خوبی کردی ادم بشن😐