2777
2789
عنوان

اگه بفهمیم پسر 17 سالتون با یه دختر

13095 بازدید | 302 پست

سلام عزیزان، پسرم 17 سالشه، چند وقتیه متوجه شدم دوس دختر و اینا داره، هی میخواد طبیعی کنه و میاد پیش من یه تیکه هایی میگه، منم خودمو به اون راه میزنم که پررو نشه، دیشب اومد خونه دیدم مشکوک رفتار میکنه و سریع رفت تو اتاقش، مشکوک شدم، دنبالش رفتم، دیدم زیر گلوش یه کوچولو جای کبودیه، گفتم چی شده، گفت جوش بوده فشار دادم سیاه شده

منم دیگه عصبانی شدم و گفتم مگه با بچه طرفی و یکم سرو صدا کردم، دیگه اومد بغلم کرد و گفت ببخشید که به بابا نگو، حالا از دیشب باهاش سر سنگینم، 

شما رو به خدا راهنماییم کنید چکار کنم، واقعا اعصابم خورد شده

سلام دوستای گلم عزیزای دلم ی گروه کاملا خانومانه زدیم بدون هیچ مردی توش از روزمرگی و اشپزی و درد و دل و ترفند و هرچی که فکرشو کنی هس دوس داشتی بیا تو جممون 😘😘💕

https://eitaa.com/joinchat/3629449732Ce59d7323c1

لینک ابی نشد کیلک کن روش بزن تو بازکردن یا کپی ایتات کن گلم وارد ک شدی ویس بده چون قانونه

خنده خار چشم بد خواه است، بخند . . :)🤍 کاربری دست دو نفره😍💕تعلیق نکن جونه جدت 🥲💔کاربری هزارممه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنش کمه حتما دختره هم تو همون حدوداست

حواست باشه کار اشتباهی نکنن دردسر بشه🤦🏼‍♀️باهاش صحبت کن براش توضیح بده یه وقت رابطه برقرار نکنن

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋
نمیدونم، فک کنم همسن خودش باشه، شایدم کوچکتر

بش بگو کاری نکنه ک بعد مجبور باشه جواب خانواده دختر بده

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

احتملا از دوستاش یاد گرفته چون توی این سن بچه ها سعی میکنن هر کاری دوستاشون میکنن اینام انجام بدن

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

دختر بازی میکنه دیگه چه جلوشو بگیری چه نگیری کار خودشو میکنه،تو سن کم خیلی اسیب زاس درسا و ایندش خراب میشه یا حتی مشکل روحی پیش میاد

ظاهری آرام،درونی پر از رنج و غم،در من کسی همیشه میگرید؛