2777
2789

من دوماهه عمل بینی انجام دادم یه چنتا رگ قرمز روی بینیم به وجود اومده آخه قبلاً نداشتمشون.ایاخطرناکه؟ممکنه بعداً ازبین بردن خیلی میترسم بیشتر بشن خطرناک باشن

سلام دوستای گلم عزیزای دلم ی گروه کاملا خانومانه زدیم بدون هیچ مردی توش از روزمرگی و اشپزی و درد و دل و ترفند و هرچی که فکرشو کنی هس دوس داشتی بیا تو جممون 😘😘💕

https://eitaa.com/joinchat/3629449732Ce59d7323c1

لینک ابی نشد کیلک کن روش بزن تو بازکردن یا کپی ایتات کن گلم وارد ک شدی ویس بده چون قانونه

خنده خار چشم بد خواه است، بخند . . :)🤍 کاربری دست دو نفره😍💕تعلیق نکن جونه جدت 🥲💔کاربری هزارممه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من متاسفانه عمل بین خوب نشد باید دوباره ترمیم کنم بنطرتون مشکل ساز نیست خطرناک نیست میگم آسیب نم ...

فکر نمیکنم خطرناک باشه چون مادرم بعد از عمل بینی این رگا کنار بینیش به وجود اومد، ولی از دکترت بپرس قبل از ترمیم

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋