2777
2789
عنوان

سلام دوستان ی لحظه میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 139 پست
من میگم ما هر کدوم نماینده ی خانواده ایرانی هستیم .میتونیم تو خانواده ها مطرح کنیم .ک از افغانی ها ج ...

من شهرستانم گلم تو شهر ما افغانی نیس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من میگم ما هر کدوم نماینده ی خانواده ایرانی هستیم .میتونیم تو خانواده ها مطرح کنیم .ک از افغانی ها ج ...

من خو متنفرم ازشون هیچوقت نمیزارم بابام کارگر افغانی بگیره 

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایی یه فکری کنیمو😑

از خودمون شروع کنیم..اگه کسی را میشناسید خونه بهشون کرایه داده..زنگ بزنید شهرداری وشورای شهر بگید همسایه ها اذیتن..اگه مغازه دارن ازشون خرید نکنید...اگه فروشنده اید بهشون نفروشید

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بایی یه فکری کنیمو😑

اره میخام همه اینجا راه حل بدن بدون جنگ و دعوا .ی بارم شده پشت هم باشیم ....همه ایرانی ها همه باید کمک کنیم 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

@ملوسکتونم     @ملوسکتونم1     @ayda_007     @my_dreamsss &n ...

ممنون عزیزم 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
از خودمون شروع کنیم..اگه کسی را میشناسید خونه بهشون کرایه داده..زنگ بزنید شهرداری وشورای شهر بگید هم ...

تو کوچمون یکیشون خونه خریده خیلی اذیت میکنه 

آدمای عجیب و غریب رفت و آمد میکنن آدم میترسه از خونش بیاد بیرون

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
از خودمون شروع کنیم..اگه کسی را میشناسید خونه بهشون کرایه داده..زنگ بزنید شهرداری وشورای شهر بگید هم ...

درسته ...مثلا تو شهرستان ما همه زمینا کارگرشون افغانی هست میتونیم بریم با صاحب زمین حرف بزنیم ک از کارگر ایرانی استفاده کنه ...

یه چیزی میگم امیدوارم نپرن بهم 

از کجا معلوم اون کسانی که حرف زدن ایرانی نبوده باشن و هدفشون هرج و مرج نباشه؟ یکم منطقی فکر کنیم من از دیروز دارم فکر میکنم 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
من شهرستانم گلم تو شهر ما افغانی نیس

منم شهرستانم .نوراباد ممسنی ...خییلی افغانی هست اینجا برا کارگری میان ..بعد زن گرفتن زندگی تشکیل دادن 

منم شهرستانم .نوراباد ممسنی ...خییلی افغانی هست اینجا برا کارگری میان ..بعد زن گرفتن زندگی تشکیل داد ...

بله تو تهران و مشهدم خیلیییی زیادن هر روزم یدونه بچه میارن😑😑😑

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منم شهرستانم .نوراباد ممسنی ...خییلی افغانی هست اینجا برا کارگری میان ..بعد زن گرفتن زندگی تشکیل داد ...

نورآباد و یاسوج و شیراز مهلی آبینه😑

هونه و ماشی هم اسنه

والا بومو دلش وحالشو ایسوزه چه کنوم

یه ادم به شدت برون گرا     
من خو متنفرم ازشون هیچوقت نمیزارم بابام کارگر افغانی بگیره 

افرین به فامیلاتون هم میتونی بگی ک کارگر افغانی نگیرن براشون دلیل بیار تا قانع بشن