2777
2789

پوووف ساده بودنم داره نابودم میکنه

در حق همه هستم

ولی همه اول رو من پا میذارن

تهش من میشم آدم بده

تهش منو با عوضیا مقایسه میکنن و میگن تو بدی

درصورتی ک من از خودم زدم بخاطر خانواده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حد و حدود و خط قرمز بزار واس خودت و بقیه 

همین حد و حدود گذاشتن من بلد نیستم.کم میارم.نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم.چون ۱بارم تو زندگیم غرور نداشتم و خیلی سخته تغییر برام

سنگین باش و گول نخورد  مغرور بودن به معنای از دماغ فیل افتاده و ادایی بودن هستش

بقران دلم میخاد از دماغ فیل افتاده بشم

ولی انقد احمق نباشم

بخداااا ک مغرور ها حالشون بهتر از منه

همین حد و حدود گذاشتن من بلد نیستم.کم میارم.نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم.چون ۱بارم تو زندگیم غرور ...

درکت میکنم منم مث خودت هستم... باید از چیزای خیلییی کوچیک شروع بکنی کم کم تا چیزای بزرگ هم بتونی.. مثلا از نه گفتن به دوستان شروع‌کن

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
غرور ک چیز خوبی نیست. و خانواده آدم هر چی باشن هر چی آدم باید خانواده دوست باشع

همین نظر رو خودم داشتم

ولی نزدیکانم اعتماد ب نفس منو کشتن.

هرکار براشون میکنم

تهش من بده ام

تهش ی کسایی رو میگن از تو بهتره ک  جز بدترین ادم ها هستن

از بس قلب و دلت پا که تو ساده نیستی قلبت رئوفه چن مدت هم به فکر خودت باش با رفیقهایی که صمیمی هستن باهات برو بگرد منم یه مدت بهم می گفتن ساده بدم میاد ازاین کلمه متنفرم😔دیگه هر کی هر چی میگفت تو دلم می گفتم دلم نمیخاد این کارو برات انجام بدم بیخیال میشدم.الان خیلی رفتارم تغییر کرده خیلی زیاد خاکی بودن هم تو جامعه ما خوب نیست هر کی نمیخاد باشه ازت سو استفاده میکنن