2777
2789
عنوان

تو رو خدا کی تعبیر خواب بلده

34 بازدید | 3 پست

الان با ترس از خواب پریدم.خواب دیدم تو دسشویی خونمون چن تا مار بودن و چن تا حیوون کوچیک دیگه که اونارو هر چی فکر میکنم یادم نمیاد چی بودن.اینم بگم من‌کلا از همه حیوونا حتی یه جوجم میترسم.با این وجود تو خوابم اینارو با یه حالت خوبی دم دسشویی نگاه میکردم.بعد یهو دیدم اینا همه رو تخم خوابیدن بعد یهو از رو تخما پاشدن و اومدن بیرون از دسشویی و همه خونه دنبالم بودن و من داشتم از ترس میممردم و بعد رفتم سراغ و مامان بابام تا کمکم کردن.تو خوابم مث الان که تنهام تو خونه تنها بودم چون همسرم مامورینه چن روزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟پس چرا از ترس و وحشت داشتم میمردم و مجبور شدم تو حیاط فرار کنم؟

خواب رو هر تعبیری کنی همون میشه . من سعی کردم بهترین تعبیری رو که به ذهنم میرسه براتون انجام بدم. انشالله مال و خوشی و ثروت فراوون در کنار خانواده در انتظارته عزیزم

سلام😊