2777
2789
عنوان

جاریم داره خونشو میاره شهر ما

260 بازدید | 12 پست

خیلی ناراحتم 

امروز شوهرم بهم گفت که داداشش درخواست انتقالی داده به تهران 

باهاش موافقت شده فقط مونده مراحل انتقالی و یه سری مصاحبه 

شاید تا دوسه ماه آینده جور شد و اومد 

خیلی ناراحتم 

پدرشوهرم اینا هرروز خونه جاریمن می‌دونم اگر بیاد تهران اونا هرروز تهرانن و خونه منم میان میمونن 

می‌دونم جاریم اگه بیاد همش میخواد تو زندگیم دخالت کنه (جاریم دختر داییمه)

چکار کنم بچه ها کمکم کنید سیاست یادم بدید

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ‌وقت به جاری اجازه دخالت نده هیچ وقت هیچ وقت یاهاش صمیمی نشو حتی اگه خاهرت بود دردول کن نکن از اولش جلوشو بکیر بعد پشیمون نشی

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

رفتارت سرد باشه که به خودش اجازه دخالت نده به  عبارتی سگ محلش کن،هر کسی خودش اجازه میده باهاش چه رفتاری بشه عزیزم،اگه هم حرفی زد فقط نگاش کن و هیچی نگو نهایت نهایت یه لبخند بزن و دوباره سرد نگاهش کن،من این کارو کردم و جوابه

اگه همیشه بری یه روز حال نداری یا دلت نخواد بری ناراحت میشن..رفت و آمدت رو قانون باشه..میری اونجا زیاد قاطی نشو اصلاااااا نمیگم بد باش یا مغرور باش ولی برا خودت حد و مرز بزار..مثلا هر حرفی یا هر شوخی نکن..من همه ی این کارا رو میکردم الان انگار وظیفمه همیشه باید بخندم اگه یه روز حالم بد باشه میگن بدش اومد رفتیم خونش یا اومد خونمون