2777
2789
عنوان

بیاین از خاطراتتون تو مدرسه بگین

115 بازدید | 11 پست

یه بار مداد انداختم جلو معلم با کفشای پاشنه بلند نقش بر زمین شد

یه بار از رو پشت بوم دفتر انداختم پایین خورد تو سر مدی (بگمم که لو رفتمم و نزدیک بود اخراج شم)ولی چون شاگرد درس خونیم با کلی گریه و التماس نگه هم داشتن

یه بارم زنگ مدرسا 20دقیقه زودتر زدم همه ی بچها رفتن خونشوت

کلا تو مدرسه به عنوان پایه خرابکاریا میشناسنم

کلا در حال پرت کردن وسایل رو سر مدیر معلم بودیا😂

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادم نمیاد😂

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

من یبار  اولین بارم بود امتحان کم گرفته بودم اسممو سرصف مدیر احمق خوند اون روز رفتم دفتر خیلی گریه کردم😪

همکلاسیام هیچوقت جلوی من حرف نمیزدن چون همیشه تنهابودم وساکت بودم فک میکردن جاسوس از طرف دفترم😂

یکبار مشقامو یک خط در میون مینوشتم . متن درس خیلی زیاد بود . یک خط می نوشتم دو خط نمینوشتم فکر کردم معلمم نمیفهمه... معلم فهمید.. خودکار کرد لای انگشتم 

آخ چه دردی داشت 

تا مرز مردن رفتم 

من یبار  اولین بارم بود امتحان کم گرفته بودم اسممو سرصف مدیر احمق خوند اون روز رفتم دفتر خیلی گ ...

یبار امتحان مستمر علوم 19 گرفتم اینقد گریه کردم که معلممون دوباره ازم امتحان گرفت