2777
2789
عنوان

برادر شوهرمو فالو کردم بک نداد😐

402 بازدید | 19 پست

واقعا دلیل این رفتارش چیه

ظهر فالوش کردم 

جاریمم فالو کردم فعلا هیچکدوم بک ندادن 

جفتشونم شوهرمو فالو دارن 

اگه بک ندن خیلی زایع میشم😐 به شوهرم بگم آنفالوشون کنه

فالو نمی‌کردی خو

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم صبر کن 

شاید هنوز اینستارو چک نکردن 

پیجشون بسته بود درخواست شمارو قبول کردن و بک ندادن؟

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

برای همینه به خیلیا ریکوئست نمیدم😂😂

شاید هنوز اینستا رو ندیدن

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

خخخ نه .. تو فالوشون داشته باش چه اشکالی داره .. 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

منم فامیلو فالو نمیکنم 

درخواستشون قبول میکنم ولی فالو نمیکنم

چون حوصله ندارم یعالم استوری بیاد بالا صفحه ام

بعدشم کلا ممکنه حواسشون نبوده باشه

انقد بزرگش نکنید این چیزارو

فالو نمی‌کردی خو

من معمولا دوستا و فامیلای نزدیکو فالو میکنم 

هر آشنایی هم فالو کنه بک میدم 

فک نمی‌کردم اینا انقد خودشونو بگیرن اخه ظاهراً خوب بودن واسه همین تعجب کردم