2777
2789
عنوان

امکانش هست جنین بچرخه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 33 پست
عزیزم من خودم سه سال پیش سزارین کردم خصوصی ک همون موقع خصوصیای اطراف قبول نمیکردن ی بیمارستان فقط اخ ...

اهان خوب باید برم بیمارستان خصوصی برا سزارین پس حتما میرم میپرسم اما اگ دکتر خدم تو اون بیمارستان نیاد چی بازم خصوصی انجام میدم

بعدم اکککثرا وقتی حالت سفالیک هست نمیچرخه دیگه.‌باز بریج امکان چرخیدنش هست. زیاد دلتو صابون نزن سرای ...

وا براچی 13پیش اجیم بچش سفالیک بود سزارین کردن اما الان سخت میگیرن سزارین رو نمی‌دونم چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا براچی 13پیش اجیم بچش سفالیک بود سزارین کردن اما الان سخت میگیرن سزارین رو نمی‌دونم چیکارکنم

گفتم ک تقریبا ده سالی هست سخت میگیرن. یک سالم هست ک باز یکم شل کردن . دولتیا ک هیچی اونا انجام نمیدن.  ..منظور خصوصیاس‌. جون خصوصیاهم قبلا سخت میگرفتن الان شل کردن 

parasoo1989@
اهان خوب باید برم بیمارستان خصوصی برا سزارین پس حتما میرم میپرسم اما اگ دکتر خدم تو اون بیمارستان نی ...

شما باید بری ببینی دکترت تو کدوم بیمارستانا سز انجام میده. ایا خود بیمارستان میذاره یا دکترت زیرمیزی میگیره و.....

parasoo1989@
گفتم ک تقریبا ده سالی هست سخت میگیرن. یک سالم هست ک باز یکم شل کردن . دولتیا ک هیچی اونا انجام نمیدن ...

ایشالا خدا کنه اون هفته میرم باهاشون صحبت میکنم عزیزم اگ دکتر نامه بده برا سزارین بازم دولتی قبول نمیکنن سزارین کنن

شما باید بری ببینی دکترت تو کدوم بیمارستانا سز انجام میده. ایا خود بیمارستان میذاره یا دکترت زیرمیزی ...

ای وای چقدر دنگ فنگ داره آخه چرا قبول نمیکنن مگ اونا میخوان زایمان کنند خدمون همچیشو قبول میکنیم ب عهده میگیریم وااااای 

اخه من چیکارکنم بچرخه راهی هست

من خودم ۲۲هفته اینا سفالیک بود بعد از ۳۰هفته به بعد بریچ شد،دکترم میگفت تا هفته آخرم امکان چرخیدن داره

ولی تو ۳۹هفته گفت دیگه نمیچرخه و نامه داد برای سزارین

من خودم ۲۲هفته اینا سفالیک بود بعد از ۳۰هفته به بعد بریچ شد،دکترم میگفت تا هفته آخرم امکان چرخیدن دا ...

خوشبحالت خوب من تو 31هفته فهمیدم سفالیکه ایشالاک بریچ بشه تا موقع سونو بعدی