2777
2789
عنوان

جمع پولدارا و افسردگی گرفتن من 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 32 پست
دانشگاه منم همین بود همه پولدار افتخار میکردم ک اونجا بدون پول قبول شدم و اونا با کلی پول و امکانات ...

اره اینم حرف جالبیه چون اونا کلی خرج میکنن درسشون اینه من با کمترین خرج و امکانات🫠🥲

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ...او که هرگز نتوان یافت همانندش را ...🤍🌕
من مقایسه نمیکنم واقعا شرایط اذیت میکنه خودشم کل سال و باهمیم کلاس بیرون کلاس مدرسه هر لحظه آینه دق ...

من 15 سال پیش که عضو نی نی سایت شدم اینجا همشهریامو پیدا کردم دورهمی گذاشتیم 

بعد اونزمان ما مستاجر خونه 50 متری اونا اکثرا بالای شهر متراژ بالا و ماشینای انچنانی

حالا کار ندارم الان وضع ما از همشون بهتر شده ولی اونزمان تفاوت زمین تا اسمون بود. ولی من میرفتم میگشتم خوش میگذشت اصلا مقایسه نمیکردم. خودت باید روحیت رو قوی کنی اهل مقایسه نباشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکلاسی های دختره من واسه جام جهانی پا شدن رفتن قطر بعدم سفر فرانسه و...  من دخترم براش مهم ن ...

ببخشید من نظر میدم ولی چقدر خوبه روحیه مقایسه ای نداشته باشیم. باور کردنی نیست... تا حالا عبارت روحیه مقایسه ای نشنیده بودم

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
تیزهوشان که از همه سطح مالی توش هست، چرا اونجا همه پولدارن؟

اینجا چندتا مدرسه تیزهوشان داره مدارس هم سهمیه منطقه دارن اینم بهترین مدرسه بود ولی من سهمیه منطقه اش و نداشتم چون اونجا نبودم ولی درصدم بالا بود اینجا قبول شدم🫠

ببخشید من نظر میدم ولی چقدر خوبه روحیه مقایسه ای نداشته باشیم. باور کردنی نیست... تا حالا عبارت روحی ...

آره حرف جالبی بود برا منم

من 15 سال پیش که عضو نی نی سایت شدم اینجا همشهریامو پیدا کردم دورهمی گذاشتیم  بعد اونزمان ما م ...

واقعا روحیه عالی دارید باید سعی کنم منم اینطور بشم 

ببخشید من نظر میدم ولی چقدر خوبه روحیه مقایسه ای نداشته باشیم. باور کردنی نیست... تا حالا عبارت روحی ...

باید از بچگی روی بچه هاتون کار کنید. تو تی وی فیلم کارتون وقتی میگن وای اینو ببین چی داره براش توضیح بدید. نذارید تو حس حسرت بمونه

تو که داری مقایسه میکنی ولی نزار آخرش بشه حسادت و حسرت از این مقایسه استفاده کن خودتو بکش بالا اونا اون بالغ ایت تو رو ندارن کلاسم تورو به دانشگاه خوب نمیبره با کتابای رنگاوارنگ خوندن تو تلاش تو میبره اونا غم ندارن با پول ددی مهاجرت میکنن خارج درس برا اونا زحمت معتی ای نداره اگه خودت با زحمتت یه رشته خوب تاپ قبول شی غرور اونا له میشه

اره اینم حرف جالبیه چون اونا کلی خرج میکنن درسشون اینه من با کمترین خرج و امکانات🫠🥲

تو از همه شون سرتری 😍😍😍

من جایی ک درس خوندم ب زبان لاتین و بورسیه و مصاحبه بود غیر کنکوز ازمون کتبی و مصاحبه فکر کن میون اونهمه ادم انتخاب شدم همه هم پولدار و ادم حسابی و خانواده های لاکچری

پیش خودم میگفتم من چ خفنی هستم از اون خونه زندگی و وضع مالی و تحصیلات کم پدر مادرم رفتم میون اونا 🤣🤣🤣

ولی راستش زیاد نمیتوتستم باهاشون بر بخورم

تو که داری مقایسه میکنی ولی نزار آخرش بشه حسادت و حسرت از این مقایسه استفاده کن خودتو بکش بالا اونا ...

مرسی از انگیزه و حرفات 🥺❤️ ممنونم حتما اینو برا خودم انگیزه قرار میدم که بهتر بشم 🥲

باید از بچگی روی بچه هاتون کار کنید. تو تی وی فیلم کارتون وقتی میگن وای اینو ببین چی داره براش توضیح ...

بیست 👌👏👏👏

به این طرز فکر و تربیت

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
تو از همه شون سرتری 😍😍😍 من جایی ک درس خوندم ب زبان لاتین و بورسیه و مصاحبه بود غیر کنکوز ازمون ک ...

کسی که به بهترین شکل درکم کرد شما بودی 🥲❤️

ممنون از حرف و انگیزه هات درسته باید از یه بعد دیگه ببینمش

هر کسی تو عمرش حسادت نکرده وجود نداره حتی اون دوستای پولدارت شاید به تو حسادت کردن تو خبر نداری آدما نسبت به چیزایی که دارن اطلاع درستی ندارن حالا تو راهت درازه الان بچه های خانواده پولدار رو میبینی آینده پدر و مادری که پولدارن و پول در میارن ولی اونموقع تقریبا تقصیر خودمونه با انتخاب هامون که تو کدوم جایگاهیم درسته ادم خیلی وقتا بعصی چیرا دست خودش نیس ولی بازم باید تلاش خودتو بکنی فردا حسرتات پیرت نکنن