2777
2789

هفته سیزده و سه روز هستم طول سرویکسم21 دکتر میگه سرکلاژ 

درد تیز واژن و مقعد دارم امکانش هست با این سرویکس کم سرکلاژ هم جواب نده؟

جواب دادنشونمیدونم ولی خودتواستراحت مطلق کن راه دورت فقط دستشویی باشه 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از سرکلاژ باید استراحت مطلق شی عزیزم، ایشالا که تا آخر بارداری همه چی اوکی باشه. 

منم سرکلاژ شدم و استراحت مطلق... پسرم الان سه سال و‌نیمه

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻
چن هفته زایمان کردی  امپول ریه چند هفته زدی ؟

همون ۳۸ هفته سزارین شدم ، فکر کنم هفته ۲۸ بود آمپول ریه زدم

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻
من ۲۳ هفتم سرویکسم ۲۹ بنظرت خوبه ؟ پساری گذاشتم چون وقت سرکلاژم گذشته بود و استراحت و دارو 

مهمترین چیز استراحته، عدم نزدیکی با همسرت ، و همون داروهایی که دکترت داده. آمپول تشکیل ریه زدی؟

چجوری بود چقدر طول کشید؟

من صبح رفتم کیلینیک و غروب مرخص شدم . عملش تقریبا ۴۰ دقیقه است و اصلا چیزی متوجه نمیشی، چون بیهوش میکنن، بعدش هم دردش خیلی خیلی کمه . 

مهمترین چیز استراحته، عدم نزدیکی با همسرت ، و همون داروهایی که دکترت داده. آمپول تشکیل ریه زدی؟

رابطه ک از اولش نداشتیم 

استراحت مطلقم 

نه نزدم هنوز حداقل هفته برا تزریقش چند هفتس ؟

شنیدم ۲۶ هفته ولی زودتر نمیشه ایا ؟

رابطه ک از اولش نداشتیم  استراحت مطلقم  نه نزدم هنوز حداقل هفته برا تزریقش چند هفتس ؟ ش ...

نه همون ۲۸ هفته بزن، استرس هم نداشته باش