2777
2789

آقا من چ کنم؟😢

هم پوستم هم موهام خیلی چربه

هر روز باید برم حموم

آزمایش هم دادم مشکلی نداشتم

راه حلی داره؟

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

منم دنبال راه حل برا چربی صورتمم 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پودر بچه بپاچ رو خودت

فک کنم گفتن خوب نیست جلوی مناقذ رو میبنده 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
منم مثل شمام شامپو انجیر و چای سبز اکتیو بزن  اما برای پوست هیچ راه حلی نیافتم همشم جوش میزن ...

این شامپوها کم میکنه چربی رو؟

منم متاسفانه خیلی سخته من جوش نمیزنم ولی منافذم باز میشه 

همین که هر روز میری حموم و کف سرت رو شامپو میزنی باعث میشه غدد چربی بیشتر تحریک بشن! شستن بیش از حد سر و صورت واقعا اشتباهه و بدتر میکنه. یه محصول با کیفیت و خوب انتخاب کن، و بجای هر روز، هفته ای فقط دو سه بار برو حموم. صورتتم در روز نهایتا ۲ بار بشور نه بیشتر . اونم با یه شوینده با کیفیت برای پوست چرب

همین که هر روز میری حموم و کف سرت رو شامپو میزنی باعث میشه غدد چربی بیشتر تحریک بشن! شستن بیش از حد ...

باشه عزیزم اما مشکل اینه نمیرم هم موهام چرب میشه پیش بقیه خجالت میکشم 

چه شوینده ای برای صورت پیشنهاد میکنی؟

اگه مشکل هزینه نداری 

دکتر سی تونا فارماسی چای سبزش خیلی خوبه