2777
2789
عنوان

هنوز با اون زن شوهر داره عوضیه

522 بازدید | 23 پست

به بدترین شکل با من تنوم کرد با زن شوهر دار بهم خیانت کرد و هنوزم باهمن طرفشم گرف که خیلی زن پاکیه شوهرش بهش خیانت کرده اونم میکنه بخاطر بچه هاش مونده... کاش رسوا میشد 

💔💔😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو آره جون خودت خیلی پاک خاک تو سر احمقت کنن مردک .بگو اخه اگه جواب خیانت خیانت بود که واوایلا ....بزار تو گه کاری خودشون دست وپنجه نرم کنن بدبختا فردا هزارتا مریضی میگیرن ....کثیفترین کار تو دنیا خیانت وبس 

میگن سکوت بهترین چیز در مقابل دهان دریده هاس امتحان کردم خیلی ولی جواب نداد .(به کارما معتقدم خیلی🍁).
برو خداتو شکر کن قبل از ازدواج و بچه دار شدن این بی صفتیش واست نمایان شد! آخرش که چی! بالاخره ازش سی ...

فعلا ک باهمن همه کار براااش میکنه همخ کاااار این که هول دختر بود همرو پاک کرده بخاطرش

💔💔😉
چه بهونه مزخرفی خیانت کرده خیانت میکنم خب تو چه فرقی باهاش داری؟

مثل بهانه های مردای خیانتکار که میگن زنمو دوست ندارم یا بهم محل نمیده حالا تو خونه له له میزنن برای زناشون فقط بهانست