مزون نمیشناسم ولی پاساژ اهدا میدون ولیعصر و پاساژ شانزلیزه چهار راه جمهوری برای خرید لباس مجلسی خوبه و تازه اگر نقشه مترو رو ببینی هم ایستگاه میدون هست هم چهار راه ولیصعر میتونی از اونها بری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با سلام خدمت شما عزیزان و همراهان گرامی نی نی سایت ، بنده فرزانه کریم زاده ، طراح مد و خیاط با 26 سال تجربه در زمینه آموزش ، طراحی و دوخت تخصصی انواع : پالتو ، مانتو، کت و شلوار ، لباس مجلسی و شومیز همراه شما عزیزان هستم. از همراهی شما خانم های خوش سلیقه ، نهایت تشکر را دارم.
عروسی داداشم بعد ماه صفره نمیدونم چه گلی به سر بگیرم
سلام عزیزان
بهترین خیاطی غرب تهران
طراحی ، برش و دوخت با متد مولر
پالتو ، مانتو ، لباس مجلسی
تحویل 2 تا روز
09134107682
02146086214
با سلام خدمت شما عزیزان و همراهان گرامی نی نی سایت ، بنده فرزانه کریم زاده ، طراح مد و خیاط با 26 سال تجربه در زمینه آموزش ، طراحی و دوخت تخصصی انواع : پالتو ، مانتو، کت و شلوار ، لباس مجلسی و شومیز همراه شما عزیزان هستم. از همراهی شما خانم های خوش سلیقه ، نهایت تشکر را دارم.