2777
2789
عنوان

پزشکی یا دندونپزشکی برم

2689 بازدید | 85 پست

دوستان من ۲۹ سالمه  و کنکور دادم موندم پزشکی برم یا دندون پزشکی .خودم دلم به پزشکی هس و تخصص زنان ولی به خاطر سنم میخوام برم دندونپزشکی تا به در آمد برسم وپزشکی دیر بازده هس ولی از طرفی هم دلم با پزشکی هس..شما نظرتون چیه کلاس کار کدومش بهتره؟؟؟

رتبتون چند شد

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

اسی ببخشید ولی میشه بپرسم رتبه ات چند شد؟

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من پزشکی میخونم پزشکی مدت تحصیلش بیشتره نسبت به دندان. واینکه دندان خیلییییی آسون تره نسبت به پزشکی هم درساش هم حجم مباحث 

بخاطر سنتون هم میگم دندان مناسبه بازم علاقه مهم تره بالاخره این همه تلاش کردین الان دیگه علاقه هم مهمه

پزشکی تا تخصص نگیری پول توش نیست یعنی معادل ۱۱سال حداقل درس خوندن بدون مشروطی افتادن واحد یا طرح دندونم که کلا ۶سال عمومیش به درآمد بالا می‌رسی درس ها و کار های عملی دندون توی دوره تحصیل راحت تره

انسان باشیم همین
۱۱۲۵

آفرینننن واقعا انگیزه گرفتم شما تونستی 

میشه بگی چقدر درس میخوندی شاغل بودی؟ 

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

پزشکی تا تخصص نگیری پول توش نیست یعنی معادل ۱۱سال حداقل درس خوندن بدون مشروطی افتادن واحد یا طرح دند ...

درآمد بالا نداره باید خیلی باتجربه باشی 

الان دیگه همه می‌گردن میرن پیش دندون پزشک با تجربه نه تازه کار