2777
2789
عنوان

دکور توسی خونه

262 بازدید | 21 پست

با مبل و فرش توسی اگه یالان پرده و کوسن هارو کرمی سفارش بدم خوب میشه؟

بعد کنسول و میز تی وی هم طرح چوب باشه 

یا پرده کلا حریر ساده باشه و کنسول و میز تی وی رو هم سفید بگیرم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیدم که کسی طوسی و‌چوب و کرم رو‌ مخلوط کردن ،خوبم شده بود .باید ترکیب هات تکرار بشه تو‌خونه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

طوسی با رنگ چوب و کرم قشنگ میشه 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

گوگل بزن،هم پالت رنگش رو کنار هم ببین،هم دکورش رو

خدا جونم خودت کمک کن آرامش به زندگی خواهرم برگرده و دوباره باهم سه نفری تا آخر عمر خوب و خوش و خوشبخت زندگی کنن،خدای مهربونم کمک کن توی همین ماه ویزای بابام بیاد،خدا جونم خودت کمک کن منم معلم بشم،برم سرکار،یه ماشین خوبم بخرم،الهی آمین،یا جوادالائمه💔❤️❤️
من دیدم که کسی طوسی و‌چوب و کرم رو‌ مخلوط کردن ،خوبم شده بود .باید ترکیب هات تکرار بشه تو‌خونه

عکسی چیزی نداری ازش؟

حس خوب میداد؟

طرح چوب خودم واقعا دوست دارم و از یه طرف میترسم کرم و توسی چون هردو خنثی هستن خسته کننده باشه اما سفید همیشه قابلیت داره رنگ جدید بهش اضافه بشه

عکسی چیزی نداری ازش؟ حس خوب میداد؟ طرح چوب خودم واقعا دوست دارم و از یه طرف میترسم کرم و توسی چون ...

رنگ کرم و چوب رنگ گرم هستن .سفید و طوسی سرد هستن و خونه یخ میشه .باید یه رنگ گرم باشه .بذار ببینم میتونم عکسو پیدا کنم

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

سرچ‌کن دیزاین طوسی با چه رنگهای هارمونی دارد ؟ میاره برات