2777
2789

وسایل شخصی مث مسواک و حوله و..لباسای موردنیازت،خوردنی هر‌چی دوس داری،

مواد غذایی اگه پیش میاد خودتونم غذا درس کنین ک مثلا مرغ و رب و ...ببر

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوازم شخصی. ملافه و روبالشت. قابلمه تک نفره- بشقاب و کاسه و لیوان. رنده. قاشق چنگال- من چون مصرفم زیاد نبود قند و چایی و اینا یه کم میبردم. اونا که مصرفشون زیاد بود از شهر مقصد میخریدن. یه کمی شیوید و نعنا و روغن زیتون و اینجور چیزا

تشک برای تخت لازمه بردنش؟

بستگی ب خودت داره،اونجا میدن،ولی کسی حساسه خودش ببره،اگرم میدن ک ی روتختی ببری کافیه،بالشت هم ببری بهتری،پتو هم 

اینارو میدن ولی شخصی تمیزتره

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   
کجا میری دانشگاه؟

نمیدونم چه رشته ای قبول شم بنظرت 

رتبم ۶ هزار انسانی منطقه یک اصفهانم

روانشناسی ومشاوره وعلوم تربیتی اومدم شهرای قطبم که لرستان وچهارمحال وخوزستان ویزد هست رو زدم بعلاوه شهرای نزدیک..آخرشم علوم ورزشی زدم 

بنظرتون علوم تربیتی یا روانشناسی روزانه ازبین این شهرا میارم؟ بگین🥺🥺

وسایل شخصی بشقاب کاسه قاشق چنگال کارد لیوان کتری قابلمه پتو تشک بالش ملحفه قفل کوچیک برای کمد. ففل نمک .‌‌‌‌‌اگرغذا درست میکنی زیاد ببین چیا معمولا به کارت میاد. بستگی به آشپزیت داره. بعضی وسایل هم از اونجا بخر. مثلا شامپو و صابون. لیف خودت حوله دستمال و دستمال توالت. چوب رختی و گیره. من لباس زیرم رو روی بند نمیذاشتم. روی چوب رختی میذاشتم که به لباس بقیه نخوره کمتر جا بگیره. دمپایی روفرشی

قابلمه کوچیک لیوان کاسه خلاصه ظرف و ظروف

تشت و وسایل حموم و دمپایی

لباس بیرونی و خونگی

سوزن و نخ 

ادویه و برنج و اینا چیزایی که میخوای بپزی

دیگه همینا به ذهنم رسید

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...