2777
2789
عنوان

چرا مردای نی نی سایت اینطورین؟😕

142 بازدید | 19 پست

مثلا یکم شوخ‌طبع باشی یا یکم قربون صدقه ای حرف بزنی فکر میکنن نظر داری بهشون؟

تا بهشونم یه چی بگی بدوبیراه میگن به آدم

چرااا فانوسا؟

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا چرااا اینجان واقعا این موضوعات اینجا براشون جالبه😕

😂کلا سوال اینکه چرا اینجا هستن یه مبحث دیگس

تا الان هر پسری به پستم خورده بعد چند وقت وا رفته...

تو سایت مردی ندیدم فکر زیر نافش نباشه 😐

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)

مردی که تو نی نی سایت باشع اگه من جایی زناشون باشم طلاق میگیرم

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
😂کلا سوال اینکه چرا اینجا هستن یه مبحث دیگس تا الان هر پسری به پستم خورده بعد چند وقت وا رفته.. ...

وااای ارههه اول یکم ماله مالی میکنن بعد میگن عکس بده 🫤

چمیدونم دیگه  نگو دیگه قربون صدقه شون میری ک چی 😮‍💨

نهمه اخه اول که نمی‌فهمم اقاس مثلا میگم اره عزیزدلم فلان کارو اینجوری بکن بعد طرف فکر میکنه من دلباختشم😕