2777
2789
عنوان

پسره چیکار کرد با منو زندگیم

307 بازدید | 12 پست

ی پسر همسایه داریم ک ماجراشو‌تو تاپیکای قبلی گفتم.ی سال از اونور برگشته بخاطر فوت باباش.وی سال منو زیر نظر داره.تا اینکه بعد سال پدرش.رفت ب ی واسطه گفت ک ب من بگه از من خوشش اومده برای اشنایی بیشتر وقت بزاریم.ک من سکوت کردم.چون عشق برام مهمه.ازینا بگذریم.من دوسش نداشتم حسم معمولی بود .بدمم نمیومد.ما همش با هم روبرو میشیم.گاهی با ماشین.گاهی من پیاده اون با وسپا.چشم تو چشم میشیم.جدیدا میبینمش تپش قلب میگیرم هول میشم.اونم همین طور.چون تقریبا دو روز درمیون یا هر روز اتفاقی هم‌ میبینیم.دو تامونم جونیم و ب خودمون زیاد میرسیم.و تو چشمیم.وضع مالی جفتمونم خوبه.دوسش نداشتم ولی جدیدا احساس میکنم دارم علاقه مند میشم.قبول دارید هرکی تو شرایط ما بود .همسایه ،جفتمون خوش تیپ، وضع مالی در یک سطح، سن اون ۳۸ من۳۲.و خانواده هامون تو این محل معروف.هرکی تو شرایط منو این پسر بود عاشق هم میشدن یا ب هم علاقه مند؟؟؟؟؟؟مثلا یکی میره خواستگاری و عاشق میشه .یکی تو خیابون یهو میبینه.عاشق میشه.ولی ما چون مدام همو میبینیم ی سال و ب نظرم نمیدونم اسمش عشقه یا نه.انگار از ی همسایه رسید ب توجه و با دیدن زیاد شدن دوست داشتن و با ادامش شد عشق.و هرکی همچین چیزی براش پیش بیاد حتی از هم خوششون نیاد این همه همو ببینن و مجرد باشن و هم تیپ و سطح عاشق میشن چ بخوان چ نخوان.عاشق هم میشن؟؟؟؟؟یا نه 

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا مستقیم نمیاد جلو؟ سنا هم ک مناسبه؟؟ 

گفتم ک ب خواهرش گفته

و اونم ب من ولی من چون عشق نبود سکوت کردم ولی جدیدا حس میکنم دارم علاقه مند میشم بهش

بله میشن ،دیگع وقتشه قبول کنی

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
گفتم ک ب خواهرش گفته و اونم ب من ولی من چون عشق نبود سکوت کردم ولی جدیدا حس میکنم دارم علاقه مند می ...

خب، ارتباط بگیر الان 

ب خواهرش بگو، باهم رفت وامد کنید 

و کورکورانه عشق ایجاد نشع

خب، ارتباط بگیر الان  ب خواهرش بگو، باهم رفت وامد کنید  و کورکورانه عشق ایجاد نشع

یعنی ممکن این کار بیشتر ب ضررم شه .جالب گفتی کورکورانه عشق راست میگی 

خب کارش چیه که هر روز تو رو میبینه نکنه بیکاره

نه جفتمون شاغلیم.کار من سالن ی کوچه بالاتر خونمون.اونم رستوران داره و بساز بفروش .جفتمون سگ نگهبان داریم.تو حیاطمون تا میخوام برم بیرون سگ ما صدا میده .سگه اونا ام جواب میده .و میفهمه من دارم میرم بیرون.و اونم سرو کله اش پیدا میشه