2777
2789
عنوان

من پارسال یه تاپیک زدم واسه ۱۳ صفر بعد...😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 158 پست

مثلا اونایی که 3,میلیارد پول داشتن ...لنگ 100میلیون بودن رفتن جاسویچی خریدن به نظر خودشونم حاجت گرفتن ..اما منکه 200کلا پول دارم آیا جاسویچی میخریدم خونه دارمیشدم واقعا که

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا اونایی که 3,میلیارد پول داشتن ...لنگ 100میلیون بودن رفتن جاسویچی خریدن به نظر خودشونم حاجت گرفت ...

پستارو بخون 

یکی از دوستامون هم خودش هم همسرش مشکل داشتن پارسال پستونک خریده به نیت بچه دار شدن الان بارداره 

🙂

من نمیگم حتمیه ولی خوب بعضیا به خواستشون رسیدن با خریدش حس خوبی میگیری حتی اگه بهش نرسی😊

منم چندبار نزدیک بود بترکم از بیخ گوشم رد شد🤣🤣🤣 خداروشکررررر امسالم بخر پس😍😍😍😍😍 نه پول طلا ...

فردا ۱۳ صفر هست ؟

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
منم چندبار نزدیک بود بترکم از بیخ گوشم رد شد🤣🤣🤣 خداروشکررررر امسالم بخر پس😍😍😍😍😍 نه پول طلا ...

عزیزم یه کاری پیش اومده بود آف شدم

الان آنلاین شدم

مشتاقم ببینم 🩷🩷🩷🤩🤩🤩

شب دوباره انلاین میشم

من دلم میخواد خانوادگی مسافرت خارج از کشور تفریحی بریم چی بگیرم ب نظرتون 😂

یک دلار

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
نمیدونم خیلیا میگن رسیدن

من یادمه تاپیکت.دوتا دختر گل داشتم نذر کردم سومیم گل پسر بشه جوراب پسرونه خریدم سیزده صفر.گل دختر شد بچه ی نازم.

جورابم دادم به نوه ی خالم ک پسر بود😁

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم