2777
2789
عنوان

تازه‌ عروسم،بهترین آموزش آشپزیتون رو میخوام🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 82 پست
تلخ نمیشه؟؟

نه اینکه سیاه بشه ها حسیه اول بدون روغن که آبش کشیده بشه بعدا روغن بزنی کمش نذاری بعد من رب انار میزنم بجای تمرهندی یا لیمو عمانی خیلی بهتر میشه البته رب انار دست ساز که ترشه نه ملس

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ گفتی... شما اهل کجایی عزیزم؟  یه قرارداد نانوشته هست که خوزستانیا هم تا آخرین نفس سرخ میکن ...

من قمم اره اخه کم سرخش کنی مزه آش میگیره😂

ربع ساعت اخر تو قرمه سبزی ی قاشق شنبلیله خشک تفت بده بریز تو قیمه‌ات هل و گلاب و زعفران و دار ...

چقدر جالب گلم

بجز قیمه،هیچکدومش رو تا الان نشنیده بودم☺️

اسکرین شات گرفته شد🤌

کم کم یاد میگیری خودت.نگران نباش.

تو خورشت قیمه اواخر پخت گلاب و هل و دارچین بزن مزه قیمه امام حسینی میده

اگر فرصت داری و خانه داری غذاهات رو داخل زودپز نپز و بذار تو قابلمه جا بیفته.

قرمه سبزی و فسنجون و کلا خوشت های مهمونی ت رو سعی کن موقعی بپزی که حداقل 4 ساعت قبلش خاموش باشه تا خوب جا بیفته.

برای ته دیگ نون, نونت رو خیس کن و بذار ته قابلمه.مخصوصا تهدیگ نونی ماکارونی.

برای مهمونی هات سعی نکن خیلی نشون بدی کدبانوی و خودت همه کارا رو بکنی و خودت رو داغون کنی از خستگی.من اوایل این مدلی بودم که دسر و کیک و همه چی رو خودم درست میکردم.شاغل هم بودم و بیچاره میشدم برای هر مهمونی.الآن دسر و کیک و شیرینی رو میدم بیرون برام درست میکنن خیییلی وقتم ذخیره میشه.

هر غذایی پختی برای خودت و شوهرت حتی اگر ساده بود سعی کن تو بشقاب و چیدمان و تزیین خوشگل بیاری.همیشه دو سه رقم ترشی و زیتون داشته باش تو خونه که اگر هیچی مخلفات نداشتی تو خونه لااقل ترشی باشه بذاری سر سفره.

کارای خونه رو کم کم هر روز انجام بده تا وقت و انرژی زیادی رو صرف خونه تمیز کردن نکنی.

تخم مرغ و نون همیشه تو خونه داشته باش که نجات دهنده س  

من قرمه سبزی درست میکنم همه دیوونشن

تو زودپزم حتما شنبلیله خشک یک قاشق تفت میدم.یه ق چای خوری رب میزنم فلفل زردچوبه پودرلیمو عمانی...اخرشم نمک و یه ق چ خوری رب انار ملس و ترشی شو اندازه میکنم اگه کم بود باز پودرلیمو عمانی،سبزیشم قشنگ سرخ شه توسبزیشم پیازچه هم باشه،انقدددررررررر خوشمزه میشه که 😍

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
منم که عاشق میگو🥺  طرز تهیه لطفااا

طولانیه الان گیرم نمیتونم بنویسم برات تو همین تاپیک میذارم احتمالا اخر شب سرم خلوت میشه اوکی؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
راست میگن.من معمولا قرمه سبزی کم درست میکنم واسه همین وقت زیادی که برای سرخ کردن میذدارموولی تا حد ک ...

من زیاد میخرم سرخ میکنم سبزی هارو بسته بندی میکنم و فریز

آخ گفتی... شما اهل کجایی عزیزم؟  یه قرارداد نانوشته هست که خوزستانیا هم تا آخرین نفس سرخ میکن ...

من خودم خوزستانیم... بیش از اندازه سرخ کنی تلخ میشه... نرمال باشه 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍