2777
2789
عنوان

بنظرتون پسری که چشم بر نداره از رویه دختر غریبه تو خیابون هیزه¿¿¿

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 21 پست

منم یه بار یه پسره خوشتیپ زل زده بود بهم  چقد اعتماد به نفس گرفتم .ولی بعدش فهمیدم به خاطر سوتی ام  زل زده بهم . دره ماشین رو بازه باز گذاشته بودم رفته بودم اون دسته خیابون   بعد گفت خانم چرا در ماشین رو نمی‌بندی   🤭😵‍💫

خودتم هی برگشتی نگا کردی ول کن دنبال داستان جنایی میگردی

اولش اصلا نگاش نکردم فقط یهو چشم افتاد دیدم خیلی با تعجب نگا میکنه منم نگا کردم دیدم نه هنوز سرشو برگردونده زل زده

قوی تر از دیروز💙🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردی عاشقت شده؟؟ نه جانم شایدم دزد بوده داشته نقشه میکشیده چطوری کیفتو بزنه

عزیزم کیف نداشتم اصلا دستم خالی بود.آرایشم داشتم و هیچی هم سرم نبود با هودی و شلوار جین بودم،بعدم بخاطر اینکه دخترعمم میگه هیز نبوده پرسیدم

قوی تر از دیروز💙🦋

من سنم کم بود با مامانم بودم یه پسره افتاده بود دنبالمون منم فکر کردم بخاطر منه و عاشقم شده

باورتون میشه یه دفعه اومد کیف مامانمو کشید و رفت، دزد بوده

دختر اخه انقد ساده دل

جریانه فیلمه بیتا

منم یه بار یه پسره خوشتیپ زل زده بود بهم  چقد اعتماد به نفس گرفتم .ولی بعدش فهمیدم به خاطر سوتی ...

این پسره خوشتیپ نبود یه شلوار سیاه ۶ جیب داشت با یه تیشرت تنگ و داشت سیگارم میکشید و بدنش پره تتو بود،یه کلاه ماهیگیری ام داشت

قوی تر از دیروز💙🦋
من سنم کم بود با مامانم بودم یه پسره افتاده بود دنبالمون منم فکر کردم بخاطر منه و عاشقم شده باورتون ...

من تنها بودم و کیفم نداشتم هیچی نداشتم

قوی تر از دیروز💙🦋