2777
2789

دیشب خیلی حوصلم سر رفته بود رفتم ایتا بعد همینجوری ی لینک گپه رو دیدم رفتم داخلش عضو شدم ی چن دیقه حرف بزنم

بعد با ی دختره گفتیم جرعت حقیقت بازی کنیم

دختره برگشت ب من گفت یکی از اشتباهات زندگیت چی بوده من داشتم میگفتم که اون ادمینش ک ی پسره بود یهو ریپ زد رو پیامم ک بحث چرت و چرت ممنوع!

از طرز حرف زدنش خیلی بم برخورد ولی خوب مقصر خودم بودم که رفتم تو ی همچین فضایی

بعد من بهش گفتم که ینی چی من اصلا با تو صحبتی نکردم داریم بازی میکنیم 

گفت ن ت داری افتخار میکنی ب کارایی ک کردی

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا خودش ی عدد اشغال بوده

اره از اینا بود ک ادعا مذهبی بودن داشت 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بعد من بهش گفتم اصلا ب ربطی ندارع گذشته من چی بوده

اصلا تو چی میدونی از من ک الان چجوریم البته اهمیتیم نداره برام ک تو چی درموردن فکر میکنی

من در جواب اون دختره گفته بودم ک اقا قبلا رل داشتم خانوادم فهمیدن و سیگار کشیدم اینم فهمیدن

بعد این پسره یهو برگشت اینجوری گفت 

بعد کلی پسره به من توهین کرد منم بهش گفتم جوری ک خواهرته منو تصور نکن

بعد برگشته ب من میگه برو توبه کن ملعون

بهش گفتم چرا الان فاز نوح نبی برداشتی چرا سرت توی ی جای مردمه

من در جواب اون دختره گفته بودم ک اقا قبلا رل داشتم خانوادم فهمیدن و سیگار کشیدم اینم فهمیدن بعد این ...

😐 چرا بعد تو یه گروه که تازه عضو شدی همه چیتو بگی اشتباه کردی

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

بعد ب من میگه من اگه ی خواهری مث ت داشتم سرشو میبریدم

خلاصه اصلا کار به گزافه گویی های این ندارم

میخام اینو بگم تو مجازی نمیتونیم کسیو قضاوت کنیم اصلا واقعیشم نمیتونیم

من بعد از ی دورانی ک خودم ی جاهایی احساس کردم بچگی کردم توبه کردم مسجد میرم هر روز! بعد اینو مطمعنم خدا بیشتر کنار منه تا اون ایمان من قوی تره چون من به کسی تهمت نزدم قضاوتشم نکردم

بعد اون احمق فک میکنه من سوتی دادم

گذشته منه اصلا ب تو چه اخه

اصلا معلوم نیس تو کی هسی کجا زندگی میکنی ک انقدر افکارت عقب موندس 

بعد دیگه کف دستمو داغ کردم تو این گپا ندارم اونم ایتا! کلا پاکش کردم برنامه ایتارو

میگفتی خفه بابا

ی ادم احمقی بود واقعا