2777
2789
عنوان

مادرشوهرم باز اومده 😭

232 بازدید | 10 پست

سلام به همگی 

بچه من مادرشوهرم خونش شهرستان یک ماه خونه خودشه یک ماه میاد خونه ما الان ۴ ساله اینجوریه دیگه خسته شدم درضمن آدم خوبی هم نیست ها دخالت و غیبت و پول بردن ازمون اونم کم کم ۲ تومن دستور دادن و....همه رو انجام میده رو سر من بدبخت همش میگم خونه پسزشه ولی تا کی واقعا الان باز دیشب اومده اینجا بشینه و اینم بگم پدرشوهرمم زنده است که بگم شاید تنهاست نه 

وقتیم میاد اخلاق شوهرم کامل عوض میشه در حدی که بخوای حرف بزنی میخواد جلو مادرش بزنتت 

به هیچ وج به هیچ وج لیوان جلو خودش رو هم برنمیداره 

بنظرتون چطوری کنم که بفهمه بره دیگه خسته شدم هم کلفتی شو میکنم هم از مون میبره هم دخالت میکنه هم به شوهرم میگه چیکار کنه چیکار نکنه واسه زندگیمون اینم به حرف مادرشه

سری بعد ک زنگ زد بگو ماخونه نیستیم

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

یا باید بیخیال شی یا جدا شی حد وسطی نیست واقعا

خودم دارم با ی بچه ننش سر میکنم

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت باید بگه ماهم زندگی خودمون رو داریم.

باهاش حرف بزنه. شما بگی برات بدتموم میشه.

کاش ماهم مثل خارجی ها یکم رک بودیم. می‌گفتیم لطفاً نیایید آمادگی پذیرایی از شما رو نداریم. به هیچکس هم بر نمی‌خورد.

تو این یکماه هر چی کار عقب افتاده داری بده مادرشوهرت انجام بده.... بگو حوصلتون سر نره یه وقت اینجا

چند کیلو سبزی قورمه سبزی بگیر تا تمیز کنه

گوجه بگیر و رب کن، بگو پای گاز وایسته که ته نگیره

کلا کار دستش زیاد بده😅😅

جلوش زنگ بزن و احوال پدرشوهرت رو بپرس و بگو شما هم بیاین اینجا، یکماه اونجا تنهایی چیکار میکنین

سخته غذا و.... 

پدرشوهرت رو بیاری.... مطمئنم مادرشوهرت دَر میره😂

الان تاپیک های شما رو دیدم. به نظر من اصلا جلو شوهرت چیزی ازشون نگو. چون ب توجه به اخلاقی که داره بیشتر اذیتت می کنه. جز صبر چاره ای نداری گلم. یه چندسالی صبر کن سنت می ره بالا تا اون موقعم از این ستون به ستون فرجیه خودت می شی رییس اصلی زندگیت. دیگه نه برای اون زن رمق می مونه به عنوان مادرشوهر عذابت بده و مزاحمت بشه نه دیگه شوهرت آدم الانه که هی بخواد اذیت کنه. شوهرت کم کم با گذشت زمان رامت میشه. بیشتر زنهای ایرانی این طورین به خدا. اوایل شوهره حتی زور می گه (شوهرای بی منطق رو میگم) ولی کم کم خانمه می شه رییس اصلی. دخالت خونواده شوهر هم کم می شه. نگران نباش. ان الله مع الصابرین