2777
2789
عنوان

دعا دعانوووووویس دعاگرفتن

452 بازدید | 29 پست

سلام به دعا دعانویسی اعتقاددارین؟

چندوقته توزندگیم خیلی خیلی بدمیارم 

اصلا انگاری کسی منونمیخواد حتی توخانوادم کسی منومحبت نمیکنه وازنظرمالی که هیچی پولی دستم نمیمونه 

دیشب دوستم بهم گفت شاید کسی برات کاری کرده باشه پیگیر باش 

موندم چکارکنم به حرفاش گوش بدم 

ممنون میشم منو راهنمایی کنید از دیشب خیلی توفکررفتم که نکنه کسی واقعا برام کاری کرده باشه که اینقدمن بدمیارم توزندگیم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من اعتقاد دارم.میتونی بری بگی کتاب برات باز کنن و ببینن کسی برات دعا گرفته یا نه.حضوری بری بهتره بنظرم.

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

سلام نود درصد دعا نویسا کارشون شیطانی پس سمتشون نرو  اول سعی کن یه روحانی چیزی که کارش درست پیدا کن بعد بگو سر کتاب باز کن برات که اگه مشکلی بود اون باز با راهکارهای قرآنی ازبین ببری

کسی رو سراغ دارین بهم معرفی کنید؟

ندارم والا

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

شنیدم اگه کسی مثلا برای شما دعا گرفته باشه ولی شما اعتقاد نداشته باشید اون دعا باطل میشه.

شنیدم اگه کسی مثلا برای شما دعا گرفته باشه ولی شما اعتقاد نداشته باشید اون دعا باطل میشه.

زندگیم کلابهم ریخته حوصله بچه16ماهه خودمو ندارم همش باهاش بدرفتاری میکنم