2777
2789
عنوان

اخ خدا گوشتو دادم دست گربه چقدر خرم

190 بازدید | 11 پست

بچه ها حرصم از خودم ک انقدر سادم درمیاد

فرض کنید دختر فامیل هم پولدار هم خوشگل هم عشوه ای من اینستا کسی ک خوشم میومدو زدم توگوشیش چون خودم اینستا نداشتم اینم فالو کرد حالا بااستوری کرم میریزه پسره هم داره خوشش میاد لایکش میکنه

دهنمو جر بدمم هیچی نمیفهمم

این قضیه رو چجور جمع کنم?

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمامه دیگه    برو لباس جشن آماده کن واسه عروسیشون

وای توروخدا نگو دق میکنما خاک توسرم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
وای توروخدا نگو دق میکنما خاک توسرم

شوخی میکنم در این حد نمیشه اما حتما باهم‌ دوست میشن 

من دوستم به اون یکی دوستمون گفت برو شمارم رو بده ب اون پسره رفت خودش باهاش دوست شد  

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
من از تو و مردم کل دنیا خر تر و اسکل ترم اگه بگم چه کارهایی کردم میگی اسکلتر از تو پیدا نمیشه

بدبختی اینه خواهر همین دختر هم باکسی ک خیلی سال پیش میخواستمش ازدواج کرده این بدتر میسوزونتمممم

یکی راه حل بده

یه اینستا نصب کردن مگه چقد کار داشت

دختره زود گفت بزن تواینستا من دیگ نشد نزنم بخدا خاک توسرم خیلی کم عقلم