ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 عنوان چراااا همه دردها باید باهـــم سر آدم بیاد؟؟؟؟ 66 بازدید | 3 پست برای شمام پیش اومده هزارتا مشکل دارید و نمیدونید چیکار باید بکنید اونوقت یه مشکل بزرگ دیگه میاد سر راهتون؟؟انگار همه مشکلات دنیا دست به دست هم میدن😢 تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه.. 1402/06/07 | 02:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 من دقیقا تو همین حالم دیگه بریدم امروز اونقدر گریه کردم و خودمو زدم که نزدیک بود ایست قلبی پیدا کنم خیلی بده این شرایط ، نمیدونی کدوم مشکلو حل کنی انگار دفن شدی توش😢 تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
bدخترتنهایشهر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 6861 من اونقدر درد دارم که وقتی میخوام دعا کنم مثل اینا که مشکلی ندارن🙂 پنج ساعت میشینم فکر میکنم ببینم چی بگم آخر هم به نتیجه نمیرسم 😂 زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
ترااانه_عاشقی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 1561 من اونقدر درد دارم که وقتی میخوام دعا کنم مثل اینا که مشکلی ندارن🙂 پنج ساعت میشینم فکر میکنم ... 😞😞عزیززززززم تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..