leylam مدیر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1726 عنوان با ابن مرد بسيار دمدمي مزاج تروخدا بگيدچكار كنم | مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 54 پست داشتيم از جايي ميرفتيم خونمون ك چهارساعت و نبم تو راه بوديم،يكم دلخىوري داريم از هم ولي دعوا و ناراحتي نه،تو راه پياده شديم رستوران رفتيم و كلي هزينه كرد و بعد نزديك خونه شديم خيلي وسيله داشتيم موقع پياده شدن 1402/06/07 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leylam مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1726 اماااان از این مردا هیچی به نظرم اگه میتونی تحملش کن کاری نکن که غر بزنه اگر نه ... دقيقا محلش ندادم خوب شد،بخام مثل خودش فحش بدم درگيري بالا ميكشه
leylam مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1726 شوهر من هم دقیقاً دقیقا همینه از عصر به بعد بدتر می شده فکر کنم فکر کارهای فرداش هست ... چكار بايد كنيم؟
نینی_جون2 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 2400 شما هر چی گفتی منم منم با خنده اکثرا رد می کنم به نظرم معاشرت با دوستهای صبور و جنتلمن خیلی روش اثر مثبت داره و وقت گذرانی با دوستاش «وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
گوشامخملییی عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 354 بچه ها ببخشید اینجا میگم میگم اگه یکی گوشیش خاموش باشه من بهش زنگ بزنم بعدا ک روشن کنه میس کالاش میفته چن بار زنگ خورده تروخدا ج بدین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
dokhmal70 عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 1178 بچه ها ببخشید اینجا میگم میگم اگه یکی گوشیش خاموش باشه من بهش زنگ بزنم بعدا ک روشن کنه میس کا ... اره میوفته ما مُحتاج ماندَن های پُر اَز مِنَت نیستیم؛)
2001rose عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 5253 شاید یه ناراحتی داره که هنوز براش حل نشده مثلا یه ناراحتی داشته باشه که هنوز از دلش در نیومده برای همین هروقت یادش میاد بهانه میگیره این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
leylam مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1726 شما هر چی گفتی منم منم با خنده اکثرا رد می کنم به نظرم معاشرت با دوستهای صبور و جنتلمن ... والا فكرو ذكرش كارو پول و چك و قسطه
leylam مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1726 شاید یه ناراحتی داره که هنوز براش حل نشده مثلا یه ناراحتی داشته باشه که هنوز از دلش در نیومده برای ه ... خيلي ناراحتم،صفر تا صدش تو صدم ثانيه اتفاق ميفته
نینی_جون2 عضویت: 1391/03/07 تعداد پست: 2400 چكار بايد كنيم؟ منم مثل شما صبوری می کنم تشویقش می کنم با دوستاش چند ساعت در هفته برن کافه یا رستوران بعضی موقع ها حایشون درد. می کنه و اذیت هستند متوجه نیستند چک می کنم و داروی مناسب میدم یا دمنوش «وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
leylam مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1726 منم مثل شما صبوری می کنم تشویقش می کنم با دوستاش چند ساعت در هفته برن کافه یا رستوران ... الان ميخاد با دوستاش بره كربلا
elena۱ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1062 خيلي ناراحتم،صفر تا صدش تو صدم ثانيه اتفاق ميفته دقیقا شوهرمنم همینه. من فقط درکت میکنم چی میگی، توی لحظات عصبی بودنش حرفایی میزنه که تا عمق وجودت میسوزه ولی تو خوبیاش هم واقعا دوسش داری
leylam مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1726 منم مثل شما صبوری می کنم تشویقش می کنم با دوستاش چند ساعت در هفته برن کافه یا رستوران ... دارو چي ميدي
leylam مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 1726 دقیقا شوهرمنم همینه. من فقط درکت میکنم چی میگی، توی لحظات عصبی بودنش حرفایی میزنه که تا عمق وجودت می ... اصلا نميدونم چكار كنم،احساس ميكنم شخصيتم له ميشه