2777
2789
عنوان

من هزار جور فکر و خیال دارم شما چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 123 پست
برادر منم سه ماهه ترانکوپین براش تجویز شده .یکی اینجا گفت خیلی رو مغز اثر بد میذاره وعقلو زائل میکنه ...

الان رفتم یکی خوردم متاسفانه

بله من چندساله که مصرف میکنم

دکتری که رفتم پیشش فقط مشکلم بدخوابی بود؛درجا اومدترانکوپین نوشت منم ازسرناآگاهی معتادش شدم؛آخه خوبیش اینه درجاخوابت میبره

ولی بعدافهمیدم چه عوارضی داره

حالاکه شما هم گفتین حتمابایدبه امیدخدا یه فکری بکنم؛بایدبرم پیش یه پزشک خوب شایدتونستم ترک کنم ویه قرص سبک ترمصرف کنم

الهی وربی من لی غیرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم منم اوضاع بهتری نداشتم بابام اوضاع مالی خوبی نداشت و نداره داداشامم از بابام بدتر هیچ پشت ...

الهی امین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
الان رفتم یکی خوردم متاسفانه بله من چندساله که مصرف میکنم دکتری که رفتم پیشش فقط مشکلم بدخوابی بود ...

برادر من  ۹میخوره وسریع خوابش میبره ولی ۱۱ دوباره پا میشه! فقط دوساعت  سه ماهه داره میخوره وفکر کنم دیگه بدنش به این دوز عادت کرده وجواب  نمیده .از یکطرف چون افکار خودکشی داره قطعش نمی‌کنیم. 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

ن فداتشم نمیتونم طلاق بگیرم یک سال بعد ازدواجمون بخاطر خیانتش افتادم دادگاه دربدر دادگاههارو رفتم اخ ...

طلاق اخرین راه حله . انشالله خدا کمکت کنه

از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم 
قرص الپروزام رو بدون نسخه تهیه میکنین؟

من بانسخه میگیرم و۴ ورق مینویسه . 

داروخونه هم چون می‌شناستم ومیگه نسخه قبلی داشتی.میده.

برای ترانکوپین برادرم روانپزشکش پشت نسخه نوشت تجدید نسخه  وباهمون می گیریم براش

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

برادر من  ۹میخوره وسریع خوابش میبره ولی ۱۱ دوباره پا میشه! فقط دوساعت  سه ماهه داره میخوره ...

نه من خیلی گیج میشم

چندوقت پیش یه دکتردیگه رفتم؛خیلی ناراحت شدکه براخواب ترانکوپی میخورم گفت ازبس سنگینه برا کسایی که جنون دارن هم این قرصوتجویز میکنیم

زرام ملاتومکس ویا قرص دیگه نوشت گفت اینارو بخور ولی خو مثل ترانکوپین زودی اثرنمیزارن

ان شاءالله به حق سه ساله امام حسین(ع)مشکل برادرت حل شه ودیگه نیازی با قرص نداشته باشه.

الهی وربی من لی غیرک
دوست گلم برات دعا میکنم که خدا تا وقتی ذوق یه چیزیو داری و جوونی  بهت بده زندگیت مثل من نشه اله ...

ممنون گلم انشائ الله حاجت رواشین💜ببخشید اگه دوست داری بگو شما چندسالته و چندساله ک ازدواج کردی؟؟؟من خودم ۳۱سالم ۸ساله ازدواج کردم زندگیمم جز پول پیش هیییییییچی ندارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دوست گلم برات دعا میکنم که خدا تا وقتی ذوق یه چیزیو داری و جوونی  بهت بده زندگیت مثل من نشه اله ...

بله سخته آرزوهایی که حسرت میشن وجوونی که مثل باد میگذره وخاشاکش به جا میمونه .....هی روزگار! کی میدونست اینطور میشه وضعیت ....

نه من خیلی گیج میشم چندوقت پیش یه دکتردیگه رفتم؛خیلی ناراحت شدکه براخواب ترانکوپی میخورم گفت ازبس س ...

فدای دل مهربونت . آره تاپیک زده بودم یک کاربر آقا که فوق روانشناسی میخوند اومد پست گذاشتن که این دوز وحجم دارو بخصوص ترانکوپین اصلا خوب نیست  ونگرانی داره.   

منم نصف مشکلات وبیخوابیهام بخاطر اونه ..

الهی حال دل همه وشما روبراه. 🌹🌹🌹🌹🌸🌸🤍💚❤

ممنون گلم انشائ الله حاجت رواشین💜ببخشید اگه دوست داری بگو شما چندسالته و چندساله ک ازدواج کردی؟؟؟من ...

۳۹ سالم داره میشه کم کم نزدیک بیست سال ازدواج کردم زمانیکه ازدواج کردم شوهرم اوضاع مالیش بد نبود شغل خوبی داشت فکر میکردم خیلی موقعیت خوبیه اما بعد از ازدواج فهمیدم بیشتر حقوقش می‌ره پای قسط باباش متاسفانه خیلی وابسته خانواده و سادست تمام موقعیت های خوبی که تو زندگیمون داشتیم فقط بخاطر اونا از دست دادیم الان جوری شده حسرت همه چی تو دلم مونده جوونیم رفت سلامتیم رفت جرات نداشتم حرف بزنم همش دعوا بود و نتیجش شکسته شدن وسایل خونم هیچ وقت همچین مردی درست نمیشه و سرش به سنگ نمیخوره بخدا اول زندگی هر کی دید شوهرش این مدلیه جونشو برداره و فرار کنه چون تهش غیر بدبختی هیچی نیست 

۳۹ سالم داره میشه کم کم نزدیک بیست سال ازدواج کردم زمانیکه ازدواج کردم شوهرم اوضاع مالیش بد نبود شغل ...

ای وای چ بدانشائ الله خدا کمکتون کنه چقدرم زود ازدواج کردین.الهی ک ب حرمت خون پاک شهدای کربلا هرچ زودتر فرجی ب زندگیتون بشه خدا تن سالم بهتون بده انشائ الله😔

ای وای چ بدانشائ الله خدا کمکتون کنه چقدرم زود ازدواج کردین.الهی ک ب حرمت خون پاک شهدای کربلا هرچ زو ...

الهی آمین عزیزم خدا از زبونت بشنوه می‌دونی امشب خیلی دلم گرفته زندگی خیلی از آشناهامونو میبینم که وقتی من ازدواج کردم تا چند سال بعدش هیچی نداشتن اما الان ماشالا چه اوضاع و روزگاری دارن و کلی کلاس میذارن برامون امیدوارم زندگیاشون روز به روز بهتر بشه اما چرا واقعا خدا عادل نیست چرا باید اینطور بشه 

الهی آمین عزیزم خدا از زبونت بشنوه می‌دونی امشب خیلی دلم گرفته زندگی خیلی از آشناهامونو میبینم که وق ...

دقیقا مشکل منم همینه در حدی اذیت میشم ک وااااقعا روم نمیشه برم تو مجالسشون یا رفت امد کنم باهاشون خجالت میکشم