2777
2789

دعا کنید بیماریش خوب بشه خواهش میکنم 

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم اشف کل مریض🤲

ان شاءالله خدا به گل دخترتون سلامتی بده🌷

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
عزیزم طب سنتی این بیماری رو درمان میکنه. بگردید یه متخصص خوب طب سنتی پیدا کنید ببید پیشش

بخدا رفتم بدتر شد 

خوندم عزیزم ایشالا مشکلش حل بشه لطفا توام برام دعا کن 

انشا.... هر گرفتاری داری حل بشه 

بخدا رفتم بدتر شد 

خب پیش کی رفتید؟ از پزشکش مطمین بودید؟

عزیزم خواهر یکی از اشناهامون رفتن تهران پیش یکی از شاگردهای خیراندیش و خوب شدن. الان بهشون دسترسی ندارم وگرنه میپرسیدم پیش کی رفته

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

اعتقادات من پایبندانه و قوی نیست منتها شنیدم اگه قبل و بعد دعا صلوات بفرستی احتمال استجابش بیشتر میشه.

اللهم صل الله محمد و آل محمد خدایا به حق خودت به حق همه اماما و پیامبرات که میگی برای راهنمایی انسان ها فرستادم، به حق همه چیزهایی که توی این دنیا وجود داره و باعث میشه که یاد تو بیافتیم حال این بچه و همه بگه های مریض رو خوب بکن.

آمین یا رب العالمین🙏♥️

اللهم صل علی محمد و آل محمد

درد بده و اگه برای عزیز باشه اونم بچه دیگه بدتره🥺💔

امیدوارم زودتر کوچولوی تو و همه کوچولو های دنیا حالشون خوب بشه🙂💙

مشکلت رو نمی‌دونم ولی موقع خبر خوب شدن دخترت، من رو هم تگ کن که باهات خوشحالی کنم😍😍😍♥️

شنیدم نذر نمک هم نذری هست که جواب میده یه چیزی هم هست اسمش حذر/....... هست مال امام سجادش خوبه. حالا چی هست و کاربردش چطوریه نمیدونم اینچ دیگه تحقیق کن به ما هم بگ،و😄