2777
2789
عنوان

قلبم💔😭

440 بازدید | 19 پست

دلم واسش تنگ شده من حتی نمیتونم این حرفا رو به خودش بزنم چقدر امشب دلم اونو میخواد سهم من همیشه نرسیدن بوده دروغ میگن خواستن توانستن است بار اول خواستم و نشد از دستش دادم بار دوم حتی اجازه ندارم که اونو بخوام اون مال یکی دیگه اس نگاش ؛ صداش؛ دستاش و.. بغض داره خفه ام می‌کنه یعنی میشه یه روزی همه این دردایی که کشیدم جبران بشه قیافه اش همش جلو چشممه نمی‌دونم کجاست داره چیکار می‌کنه داره واسه کی حرفای قشنگشو میزنه تو مال منی کجایی آخه مال کی شدی آخه کدوم گوری هستی منم هوایی کردی و گم و گور شدی آخه تو چه جور آدمی هستی یعنی یبار کنجکاو نشدی بیای منو ببینی که کدوم گوری هستم 😭💔

🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سومی حتما اولی و دومی سهمت نبود الکی خودتو پیز نکن قراره بمیریم و این روزای سنت تکرار نمیشه

حرفت درسته ممنونم از راهنماییت الان بدجوری گیر کردم تا سرم خلوت میشه جلو چشامه نزدیک ۲سال شد آرزو دارم فقط ببینمش نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم اتفاقی هم شده یجایی ببینمش بی قرارم💔

🤍
حرفت درسته ممنونم از راهنماییت الان بدجوری گیر کردم تا سرم خلوت میشه جلو چشامه نزدیک ۲سال شد آرزو دا ...

فقط داری خودتو گول میزنی 

فقط یکی رو سریع پیدا کن حرف من نصیحت نیستا حرف من از رو تجربه س ... فقط پیدا میکنی وابسته نشو  برو دانشگاه برو کلاسای مختلط اینجوری اروم تر میشی

اولی نشد این دومی بود دیگه نمیتونم 😭

منم وضعیت تورو دارم اولی گذاشت رفت

دومی بعداز۴سااال رابطع فهمیدم هرزس و زن صیغه کرده

خدایااااا دلم شکسته نگاهی به ما دخترای بدبخت هم بکن😭

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

سلام شبتون بخیر ببخشید یه سوال دارم از حضورتون آیا بین شما و این شخص ارتباطی هم بوده یا در حد یک عشق یک طرفه تو ام با حیا و نجابت بوده  که طرف اصلا هیچی نفهمیده باشه حتی یه نگاه عاشقانه هم از سمت شما براش اتفاق نیفتاده باشه 

عزیزم ،دختر قشنگم❤لطفا تا خودتو کامل مداوا نکردی وارد رابطه ای نشو دیگه.تنهایی سخته،ولی آدم شکست خورده مشمئز کننده تره. تراپی برو یا مطالب روانشناسی بخون و ببین اشتباه کار کجاست.

همه ی زندگی یک زن در یک رابطه ختم نمیشه اینو مطمئن باش❤

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"
فقط داری خودتو گول میزنی  فقط یکی رو سریع پیدا کن حرف من نصیحت نیستا حرف من از رو تجربه س ... ...

من اصلا کسی رو نمی‌خوام الان خیلی از لحاظ روحی خسته ام و اعتمادم کاملا نابود شده فقط خیلی هوای این پسر رو میکنم حتی یک لحظه هم با هم تو رابطه نبودیم اینقدر حرف تو دلم مونده که بهش بزنم نه میتونم نه نمی‌خوام نمیشه اصلا🥺

🤍
منم وضعیت تورو دارم اولی گذاشت رفت دومی بعداز۴سااال رابطع فهمیدم هرزس و زن صیغه کرده خدایااااا دلم ...

اولیش شوهرم بود تو حین جدایی رفت زیر خاک😭

دومی رو هم حتی یک لحظه باهاش در ارتباط نبودم فقط دیدن بود اون یه رفتارایی کرد که کن اولش متوجه نمی‌شدم بعد فهمیدم منظور داره یه روزی یکهو یه احساسی از اون رفت تو قلبم دوساله بیرون نیومده اون پسر هم هیز بود متاسفانه از اونجایی که من اصلا قصد رابطه ندارم ازش دور شدم ولی آخرین بار یه چندباری دیدمش بعد اون دیگه رفت نمی‌دونم رفت سربازی نمی‌دونم بخاطر من رفت آخه سرباز بود دیگه ندیدمش سربازیش باید تا الان تموم شده باشه آخه میگم اگه کسی عاشق واقعی باشه دلش میخواد عشقشو ببینه این هم هیز بود هم دورو بر من پیداش نمیشه اصلا فقط خواست منو هوایی کنه نگاهش انگار واقعی بود ولی تو رفتار یه جور دیگه انگار خودش هم نمیدونه دقیق چی میخواد💔😢

🤍